CBO Security zet VEB lidmaatschap om in Partnerschap

Partner van VEB

CBO Security heeft deze week de overeenkomst met het VEB (Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven) ondertekend om toe te treden als partner van het VEB.

Eerder dit jaar moest het CBO het reguliere lidmaatschap, in overleg met het VEB, helaas laten vervallen. Reden daarvoor was de aanscherping van de voorwaarden van het VEB die bepaalden dat de leden verplicht zijn de dienstverlening als beveiligings bedrijf ook zelf uit te voeren.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar

vereniging erkende beveiligingsbedrijven

Gezien het feit dat CBO Security een intermediair is en de werkzaamheden uitbesteed bij haar (inmiddels zo’n 80!) partners in heel Nederland liep dit uit de pas met de voorwaarden. In samenspraak met het VEB is besloten aangesloten te blijven als VEB partner in plaats van VEB lid. Deze keuze is mede gemaakt omdat kwaliteit en betrouwbaarheid belangrijke speerpunten zijn van het CBO en wij op deze manier kunnen samenwerken met VEB leden en partners.

Contact met CBO Security

Wilt u meer weten over de dienstverlening van CBO Security? Neem contact met ons op. Stuur een bericht naar info@cbosecurity.nl of bel naar 088 – 88 333 66

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.