Over CBO Security

CBO Security

CBO Security staat voor Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) en is sinds 2012 een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten. Vanuit een regiefunctie voert CBO haar dienstverlening uit met 80 partnerbedrijven in heel Nederland. Onze partners zijn onder andere beveiligingsbedrijven, meldkamers, installatiebedrijven, consultants en specialisten.

 

Wat we doen

CBO Security is contracthouder voor klanten die over het algemeen regio overschrijdend werken en/of meerdere locaties hebben. CBO Security is het centrale aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor alle communicatie tussen klant en uitvoerende partij. Ook zorgen zij voor één rapportage en centrale facturatie.

 

Voor wie?

CBO Security is in principe voor iedereen interessant, ook voor klanten met maar één of twee vestigingen.

Klanten kunnen gebruik maken van de snelle service, kennis en kunde van CBO Security en haar partners en maken ook nog eens gebruik van de gunstige tariefstellingen.

Frank Dorenbos

Operationeel Directeur

Frank Dorenbos werkt sinds 1 oktober 2014 als Operationeel Directeur bij het Centraal Beveiligings Orgaan (CBO).

Frank heeft gewerkt bij enkele gerenommeerde beveiligingsbedrijven en heeft ook als Security Manager gewerkt bij een Telecombedrijf. Hij heeft zo’n 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Frank had als taak de CBO organisatie te professionaliseren en de samenwerking met de toen nog 35 partners (ondertussen > 80 partners) te optimaliseren.

CBO Security BV is werkzaam in uiteenlopende disciplines, van het bewaken van uw bedrijfseigendom tot toezicht bij evenementen. Het CBO heeft gekozen voor TRNSPRNT als operationeel management tool waarbij de partners gemakkelijk en efficiënt informatie kunnen delen en klanten via het webportal voorzien worden van informatie van en over hun locaties.

Onze Klanten

Een greep uit klanten waar wij een samenwerking mee hebben

Telefoon

Hoofdkantoor

Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Unit 2.06

2e Vestiging

Wiltonstraat 41 F
3905 KW Veenendaal

Neem direct contact op

11 + 8 =