Ben jij toe aan de volgende stap in je carrière in de beveiliging? Bewaar jij het operationeel administratieve overzicht én ben je commercieel ingesteld?

CBO Security is de snelst groeiende intermediair op het gebied van beveiliging. Vanuit een regiefunctie voert CBO Security haar dienstverlening uit met zo’n 80 partnerbedrijven in heel Nederland. Onze partners zijn onder andere beveiligingsbedrijven, meldkamers, installatiebedrijven, consultants en specialisten. CBO Security is contracthouder voor klanten die over het algemeen regio overschrijdend werken en/of meerdere locaties hebben. Vanuit een tweetal locaties (Veenendaal en Capelle aan den IJssel) is CBO Security het centrale aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor alle communicatie tussen klant en uitvoerende partij. Ook zorgen zij voor één rapportage en centrale facturatie.

Dit ga je doen

50% van je tijd zoek je contact met geselecteerde bedrijven om te informeren over de diensten van het CBO en afspraken te plannen voor de operationeel directeur. Met het oog op de toekomst zal je ook enkele van deze afspraken bijwonen zodat je niet alleen meer leert over het CBO en haar beveiligingsdiensten, maar ook om, wanneer je er klaar voor bent, afspraken zélf af te kunnen handelen. Dit gedeelte heeft een target met betrekking tot aantallen afspraken.

De andere 50% van je tijd ben je operationeel administratief bezig. Dit betekent o.a. orderverwerking, problemen oplossen, objecten aan- en afmelden, contactgegevens juist registreren, en zorgen dat bijvoorbeeld sleutels voor een object opgehaald worden. Bovendien zal je vragen van zowel klanten als partners beantwoorden en offertes en opdrachtbevestigingen maken.
CBO Security werkt met TRNSPRNT, Exact en Office365.
Kortom, een zeer afwisselende job voor een slim en leergierig persoon die van aanpakken weet, zelf initiatief neemt, niet bang is om de telefoon te pakken en het overzicht kan bewaren over meerdere acties die tegelijkertijd lopen.

Dit is wat je krijgt
Een superleuke uitdagende job met groeimogelijkheden binnen een informele organisatie waar naast hard werken ook tijd is voor het delen van successen.
Een dienstverband op basis van een payroll overeenkomst (32/40 uur per week).
Een marktconform salaris, een telefoon en laptop van de zaak. Training on the job.

Dit ben jij
Je hebt MBO+/HBO denk- en werkniveau. Tevens heb je minimaal 1 jaar (liefst meer) kennis en ervaring in de beveiligingsbranche. Kennis van mobiele surveillance is een pré. Kennis van Office applicaties. Je bent representatief. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio Rotterdam en bereid om te reizen indien noodzakelijk. Je bent in bezit van een rijbewijs B en een VOG.
Interesse? Stuur direct je CV met motivatie naar info@cbosecurity.nl
Meer informatie over het CBO of over de functie? Neem een kijkje op de website www.cbosecurity.nl of stuur, als je vragen hebt, een mail. Wij bellen je dan terug.

Share This