Alarmopvolging

Aansluiting alarmcentrale en alarmopvolging snel geregeld

Zoekt u een beveiligingspartner die de aansluiting bij een alarmcentrale in combinatie met regionale alarmopvolging kan verzorgen voor één of meerdere bedrijfslocaties? CBO Security regelt de gehele beveiliging voor uw bedrijf,  met beveiligingspartners uit uw regio. Hierbij heeft u altijd één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur. Wij schakelen voor uw bedrijf een betrouwbare alarmcentrale in met alarmopvolging in uw regio die snel ter plaatse kan zijn. Wilt u meer weten over onze werkwijze, alarmopvolging door onze lokale beveiligingsspecialisten of over het inschakelen van een alarmcentrale? Lees dan verder of neem direct contact op om een vrijblijvende afspraak te maken.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

alarmopvolging

Beveiliging in heel Nederland goed geregeld

Heeft u meerdere locaties die beveiligd moeten worden? Bij CBO Security heeft u altijd landelijke dekking. Wij zorgen dat uw bedrijf wordt aangesloten bij de lokale alarmcentrale. Wanneer er een melding binnenkomt, zorgen wij dat iemand langskomt voor de alarmopvolging. Dit is altijd een ervaren, lokale beveiligingsspecialist uit het netwerk van CBO Security. Ons netwerk bestaat uit meer dan 80 onafhankelijke en betrouwbare beveiligingsbedrijven, waaronder installateurs, mobiele surveillanten en andere beveiligingsspecialisten. Zij zijn gevestigd door heel Nederland, dus ook bij u in de regio. Wanneer u de hulp van CBO Security inschakelt, is alle beveiliging in een klap geregeld. Bij CBO Security kunt u terecht voor de volledige beveiliging van al uw bedrijfslocaties.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Service van CBO Security

CBO Security is al sinds 2012 actief als beveiligingsintermediair voor klanten verspreid door heel Nederland. Wij regelen voor uw bedrijf een complete beveiligingsoplossing via ons netwerk van onafhankelijke beveiligingspartners. Door gebruik te maken van onze unieke service, geniet uw bedrijf van de volgende voordelen:

 • Landelijke dekking in Nederland voor alarmcentrale en alarmopvolging
 • Een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur
 • Betrouwbare beveiligingspartners die bekend zijn met uw regio
 • Passend advies voor uw beveiliging behoeften
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar
Twee Camera's - CBO Security - voor al uw beveiligingsoplossingen

Vrijblijvende offerte voor alarmcentrale en alarmopvolging

Wilt u uw beveiliging laten regelen door CBO Security? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Maak direct een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor de inzet van alarmcentrale en alarmopvolging.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.