BOUWBEVEILIGING

Voorkom schade met bouwbeveiliging

Bouwbewaking van CBO Security voorkomt vandalisme, inbraken, vernielingen en brandstichting. Door het toenemende aantal incidenten op een bouwplaats is er steeds meer behoefte aan een betrouwbaar en tijdelijk beveiligingssysteem. De vraag naar tijdelijke bouwplaats beveiliging stijgt. CBO Security biedt met bouwbewaking de oplossing voor u.

Bouwbeveiliging

Met onze bouwbeveiliging bieden wij u snelle, accurate en efficiënte bouwbewaking. Wij leveren een totaal pakket waarbij we met slimme systemen uw bouwplaats beveiliging volledig regisseren. CBO Security werkt samen met gespecialiseerde beveiligingspartners die met geavanceerde beveiligingssystemen de oplossing bieden voor een tijdelijke periode. Doordat we samenwerken met verschillende lokale partners zijn we in staat om snel de beveiliging van uw bouwprojecten te regelen. Via één vast aanspreekpunt bij CBO Security is uw bouwbeveiliging binnen enkele minuten geregeld.

Volledige dienstverlening

CBO Security biedt bouwbedrijven meerdere diensten op het gebied van bouwbeveiliging. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat onze experts de ladingen en voertuigen die het terrein op- en afrijden controleren. Preventieve inspectie van het terrein, identificatie en registratie van personeel, leveranciers en bezoekers of surveillance en alarmopvolging behoren ook tot de mogelijkheden van bouwbeveiliging. CBO Security biedt bij verschillende opleveringsfases tijdelijke bouwplaats beveiliging. Ook behoort permanente bouwbewaking tot de mogelijkheden.

Interesse in bouwbeveiliging op uw bouwterrein?

Of heeft u behoefte aan meer informatie over bouwbewaking? Neem contact op met één van onze experts op het gebied van bouwplaats beveiliging!

Neem contact op

Cameratoezicht

Bouwbewaking met camera’s is een hele efficiënte manier voor uw bouwplaats beveiliging. Het biedt u de mogelijkheid om meerdere plaatsen tegelijk in de gaten te houden, zonder dat u continu op het terrein aanwezig bent. De meldingen kunnen snel en op afstand worden geverifieerd en is een optimale manier van bouwplaats beveiliging zeker wanneer er niemand in de buurt van het terrein is. Bouwbeveiliging met video’s, ook wel video bouwbewaking genoemd, vormt een goede aanvulling op traditionele beveiliging.

 

Bouwbewaking

Een bouwterrein is vaak een open terrein waar continu toezicht onmogelijk is zonder hulp van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf. Vaak staan er veel machines, gereedschappen en installaties en vormt een aantrekkelijk werkgebied voor dieven en vandalen. Jaarlijks wordt ongeveer 70 miljoen euro schade opgelopen door bouwbedrijven vanwege een gebrek aan toezicht. Bouwplaats beveiliging zorgt ervoor dat de risico’s op het bouwterrein worden teruggedrongen. Bouwbeveiliging vraagt om een scherp oog en specifieke oplossingen voor iedere locatie. Ook in het donker!

Video bouwbewaking als optimale bouwplaats beveiliging

Bij traditionele beveiliging is het vaak niet mogelijk op meerdere plekken tegelijk te zijn. Video bouwbewaking biedt vele mogelijkheden en voordelen. De slimme detectie voorkomt vals alarm en daardoor onnodige kosten. Videobewaking is mobiel en door uzelf eenvoudig te verplaatsen. 

Daarnaast is bouwplaats beveiliging met videobewaking flexibel, eenvoudig inzetbaar en goedkoper dan conventionele oplossingen.  Doordat de risico’s met bouwplaats beveiliging worden beperkt, krijgt u in veel gevallen korting op uw verzekeringspremie of eigen risico. U betaalt een vast bedrag waardoor u achteraf niet voor verrassingen komt te staan. Met bouwbeveiliging van CBO Security wordt u dagelijks op de hoogte gehouden via een e-mail rapportage met videoclip.

Interesse in objectbeveiliging van CBO Security?

Of bent u benieuwd naar het verhaal van een succesvolle objectbeveiliger en zijn motivatie? Lees hier zijn hele verhaal! Voor meer informatie over onze partners kijkt u hier

Telefoon

Hoofdkantoor

Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Unit 2.06

2e Vestiging

Wiltonstraat 41 F
3905 KW Veenendaal

Neem direct contact op

9 + 7 =