Bouwbeveiliging

Betrouwbare beveiliging in de bouw

Bent u op zoek naar een security specialist voor beveiliging in de bouw? Neem dan contact op met CBO Security. Wij regelen de volledige beveiliging van uw bouwterrein met beveiligingspartners uit de regio. U heeft te maken met één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur. We bieden landelijke dekking, waardoor u door heel Nederland kunt rekenen op een betrouwbare bouwbeveiliging. Hiervoor schakelen we een gespecialiseerde beveiligingspartner in uit ons netwerk. Met de hulp van CBO Security is de beveiliging van uw bouwplaats dus goed geregeld. Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak, neemt u contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar
Helmen op bouwplaats - CBO Security - bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging in heel Nederland geregeld

Bouwplaatsen zijn vaak slecht verlicht en eenvoudig bereikbaar. Daarom komt vandalisme op bouwterreinen geregeld voor. Jaarlijks wordt er voor miljoenen euro’s schade aangericht in de vorm van vernieling of diefstal. Bouwbeveiliging is dus zeker wel aan te raden. Dat laat u daarom over aan een specialist. Wij verzorgen de volledige beveiliging van uw bouwplaats. Heeft u beveiliging voor een bouwterrein nodig op meerdere locaties? Bij CBO Security heeft u altijd landelijke dekking. Als intermediair schakelen wij een beveiligingspartner in die gespecialiseerd is in beveiliging voor bouwplaatsen. We maken hierbij gebruik van ons netwerk, waarbij ruim 80 beveiligingsbedrijven gevestigd door heel Nederland aangesloten zijn. Het gaat hierbij onder andere om installateurs, mobiele surveillanten, en natuurlijk ook bedrijven die zich gespecialiseerd hebben in bouwbeveiliging.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Beveiliging op de bouwplaats goed geregeld

Bouwplaatsbeveiliging kan op verschillende manieren. Zo kunt u ons inschakelen voor het installeren van alarmsystemen ter beveiliging van het bouwterrein. Wanneer er een melding komt bij de alarmcentrale, kan er snel op gereageerd worden. Andere mogelijkheden zijn:

 • toegangscontrole
 • controle wanneer werknemers de bouwplaats verlaten hebben
 • controle op brandveiligheid
 • beveiliging
 • camerasystemen

Vrijblijvende offerte voor bouwbeveiliging

Wilt u meer informatie, persoonlijk beveiligingsadvies voor uw bouwterrein of een vrijblijvende offerte voor bouwbeveiliging? Neem dan contact op met CBO Security. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor beveiliging in de bouw.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.