Over ons

CBO Security – Over ons

Op deze pagina vindt u meer informatie over ons. CBO Security staat voor Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) en is sinds 2012 een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten. Vanuit een regiefunctie voert CBO haar dienstverlening uit met 80 partnerbedrijven in heel Nederland. Onze partners zijn onder andere beveiligingsbedrijven, meldkamers, installatiebedrijven, consultants en specialisten.

Uw beveiligingsintermediair

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar
Bewaker - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging

Wat doen we?

CBO Security is contracthouder voor klanten die over het algemeen regio overschrijdend werken en/of meerdere locaties hebben. CBO Security is het centrale aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor alle communicatie tussen klant en uitvoerende partij. Ook zorgen zij voor één rapportage en centrale facturatie.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

En voor wie?

CBO Security is in principe voor iedereen interessant, ook voor klanten met maar één of twee vestigingen. Klanten kunnen gebruik maken van de snelle service, kennis en kunde van CBO Security en haar partners en maken ook nog eens gebruik van de gunstige tariefstellingen.

Frank Dorenbos

Operationeel Directeur

Frank Dorenbos werkt sinds 1 oktober 2014 als Operationeel Directeur bij het Centraal Beveiligings Orgaan (CBO).

Frank heeft gewerkt bij enkele gerenommeerde beveiligingsbedrijven en heeft ook als Security Manager gewerkt bij een Telecombedrijf. Hij heeft zo’n 30 jaar ervaring in de beveiligingsbranche. Frank had als taak de CBO organisatie te professionaliseren en de samenwerking met de toen nog 35 partners (ondertussen > 80 partners) te optimaliseren.

CBO Security BV is werkzaam in uiteenlopende disciplines, van het bewaken van uw bedrijfseigendom tot toezicht bij evenementen. Het CBO heeft gekozen voor TRNSPRNT als operationeel management tool waarbij de partners gemakkelijk en efficiënt informatie kunnen delen en klanten via het webportal voorzien worden van informatie van en over hun locaties.

Onze Klanten

Een greep uit klanten waar wij een samenwerking mee hebben

Logo - HIlson - partner CBO security
Logo - fair play casino - partner CBO security

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.