Overige beveiliging

Overige beveiliging

Bent u op zoek naar beveiliging voor tijdelijke duur of op een bijzondere locatie? Ook dan bent u bij CBO Security aan het juiste adres. Zo kunt u ook voor overige beveiliging voor kantoor en kleinschalige evenementen bij ons terecht. Ook bij onze overige beveiligingsoplossingen geniet u van de voordelen van beveiligingsintermediair CBO. U heeft slechts te maken met één contract, één vast aanspreekpunt en één lage factuur.  Voor meer informatie over onze diensten kunt u altijd een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Kantoorbeveiliging

Desk - CBO Security - Objectbeveiliging

Evenementenbeveiliging

Bewaker - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging

Zorgbeveiliging

beveiliging zorg

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

De overige beveiliging van CBO Security

Wij zijn sinds 2012 actief als beveiligingsintermediair en realiseren beveiligingsoplossingen voor bedrijven in heel Nederland. Wij verzorgen de beveiliging voor u op een of meerdere locaties met landelijke dekking. Dit doen wij door lokale, onafhankelijke beveiligingspartners in te schakelen die bekend zijn met uw regio. Wilt u weten wat of de dienstverlening van CBO ook een match is voor uw bedrijf? Lees dan verder.

 • Landelijke dekking door heel Nederland
 • Één overeenkomst en één factuur bij CBO Security
 • Regionale betrouwbare beveiligingspartners
 • Advies op maat voor de beste beveiligingsoplossing
 • 24/7 bereikbaar
Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Werkgebied CBO Security

Met ons netwerk van beveiligingspartners zijn verzorgen wij beveiliging in heel Nederland. Enkele plaatsen waar wij vaak beveiliging verzorgen zijn onder andere: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven, Tilburg, Groningen, Almere, Breda, Nijmegen, Apeldoorn, Haarlem, Enschede, Arnhem, Amersfoort, Zaanstad, Den Bosch, Hoofddorp / Haarlemmermeer, Zwolle, Zoetermeer, Leiden, Maastricht, Dordrecht, Ede en Alphen aan den Rijn.

Wilt u de beveiliging op een of meerdere locaties goed laten regelen? Neem dan contact op met beveiligingsintermediair CBO Security.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Wilt u gebruik maken van CBO als uw beveiligingsintermediair of heeft u vragen over beveiliging die niet door onze website beantwoord zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. U kunt persoonlijk beveiligingsadvies of een vrijblijvende offerte bij ons opvragen. Dit kunt u doen door hier op de site het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 088-8833111, of mailen via info@cbosecurity.nl. Kies voor CBO Security als uw beveiliginsintermediair.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.