Objectbeveiliging

Betrouwbare objectbeveiliger

Bent u op zoek naar een beveiligingspartner voor objectbeveiliging op één of meerdere bedrijfslocaties? Dan neemt u contact op met CBO Security. Wij regelen de gehele beveiliging van uw bedrijf met onze beveiligingspartners bij u uit de regio. U heeft dan te maken met één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur voor toegangscontrole, brand- en sluitrondes, algemene controles en meer. We schakelen voor uw bedrijf of instantie een betrouwbare lokale objectbeveiliger in. Voor meer informatie over onze werkwijze, objectbeveiliging door onze lokale beveiligingsspecialisten of over het inschakelen van een objectbeveiliger voor uw bedrijf, neemt u contact op. Wij plannen graag een vrijblijvende afspraak met u in.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Bewaker - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging

Objectbeveiliging in heel Nederland goed geregeld

Heeft u een objectbeveiliger nodig voor één of meerdere locaties? Bij CBO Security kunt u altijd rekenen op landelijke dekking. Wij zorgen voor een lokaal bedrijf gespecialiseerd in objectbeveiliging. De objectbeveiliger is altijd een ervaren, lokale specialist uit het netwerk van CBO Security. In ons netwerk zijn meer dan 80 betrouwbare, onafhankelijke beveiligingsbedrijven aangesloten. Dit zijn onder andere installateurs, mobiele surveillanten en andere beveiligingsspecialisten, waaronder dus bedrijven gespecialiseerd in objectbeveiliging. Ze verzorgen onder andere toegangscontrole, sluitrondes en voeren algemene controles uit. Ook doet de objectbeveiliger brandrondes. De bedrijven uit het netwerk van CBO Security zijn gevestigd door heel Nederland, dus ook bij u in de regio. Wij zorgen ervoor dat uw volledige beveiliging in een klap geregeld is. Het is dan ook niet nodig om verschillende bedrijven in te schakelen wanneer u op zoek bent naar een objectbeveiliger voor meerdere locaties.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Service van CBO Security

Al sinds 2012 is CBO Security de beveiligingsintermediair die actief is voor klanten verspreid door heel Nederland. Wij regelen een complete beveiligingsoplossing voor uw bedrijf, en gebruiken hiervoor ons netwerk van onafhankelijke beveiligingspartners. Dit bestaat uit meer dan 80 betrouwbare bedrijven, die door heel Nederland gevestigd zijn. Met de service van CBO Security profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • Landelijke dekking in Nederland voor objectbeveiliging
 • Een vast aanspreekpunt, met één overeenkomst en slechts één factuur
 • Betrouwbare objectbeveiliger die bekend is met uw regio
 • Passend advies voor uw beveiliging behoeften
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar

Mobiele surveillance

Is objectbeveiliging niet helemaal waar u als bedrijf op dit moment behoefte aan heeft? En bent u momenteel niet op zoek naar een vaste extra medewerker, maar juist naar een flexibele kracht die de veiligheid van uw bedrijf garandeert? Dan kan mobiele surveillance van CBO Security een oplossing zijn.

Bewaker - Walkie Talkie in hand - CBO Security - Mobiele Surveillance

Vrijblijvende offerte voor objectbeveiliging

Wilt u meer informatie, persoonlijk beveiligingsadvies of een vrijblijvende offerte voor een objectbeveiliger? Neem dan contact op met CBO Security. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor objectbeveiliging.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.