OBJECTBEVEILIGING

Objectbeveiliging sluit risico’s uit

Objectbeveiliging is een dienst die in veel bedrijven nog onvoldoende wordt ingezet. Het behoort tot een van de maatregelen die getroffen dienen te worden om te zorgen dat bedrijfsprocessen onbevoegd kunnen worden beïnvloed. Bij objectbeveiliging staat het permanent beveiligen van uw organisatie centraal. De beveiliger dient ongewenst gedrag bij een object te voorkomen. De beveiligingsmaatregelen leiden tot het terugdringen van de effecten van een bepaald risico tot een acceptabel niveau.

De objectbeveiliger

Bij CBO Security vinden wij het menselijk contact in beveiliging essentieel. Wij onderscheiden ons daarin ten opzichte van onze concurrenten. Bij ons wordt objectbeveiliging altijd door mensen uitgevoerd. Wij vinden dat beveiliging en veiligheid gaat om mensen en persoonlijk contact. Daar waar de meest geavanceerde beveiligingssystemen niet altijd verder komen dan simpelweg het signaleren van een probleem, kan onze objectbeveiliger daadwerkelijk actie ondernemen en de situatie, indien mogelijk oplossen.

Objectbeveiliging van CBO Security

Met objectbeveiliging van CBO Security is er altijd een vaste beveiliger bij het object aanwezig. De objectbeveiliger is een bekend gezicht bij de ingang van uw organisatie en dient als eerste aanspreekpunt. Wij realiseren ons dat deze eerste indruk van de objectbeveiliger cruciaal is voor het imago van uw bedrijf en hoort ook goed te zijn. Wij werken uitsluitend samen met professionele beveiligingspartners. De beveiligers vormen het centrale punt in uw bedrijf en komen daardoor met veel verschillende mensen in contact. Het is hiervoor belangrijk dat zij communicatief sterk zijn en aansluiten bij de wensen en behoeften van het bedrijf. Er wordt altijd gekeken of er een match is tussen de objectbeveiliger en uw organisatie.  

Interesse in objectbeveiliging van CBO Security?

Of wilt u meer informatie ontvangen over onze diensten en werkwijze?
Wij bespreken graag de mogelijken op het gebied van objectbeveiliging met u.

Neem contact op

Flexibiliteit

Bij objectbeveiliging van CBO Security is flexibiliteit een belangrijk thema. Voor de bezetting wordt altijd en voor iedere locatie rekening gehouden met vakantieperiodes. Bij eventuele ziekte of andere vormen van verzuim van medewerkers, kan altijd een extra objectbeveiliger worden ingeschakeld. Ook wanneer extra aanvragen in geval van calamiteiten nodig zijn, is CBO flexibel en staat er telkens een objectbeveiliger klaar. 

 

Partners objectbeveiliging

De partners waar CBO Security mee samenwerkt zijn de krachtmotor achter de succesformule en de meeste partners zijn gecertificeerde leerbedrijven. Alle partners besteden veel aandacht aan scholing en ontwikkeling en begeleiding van de objectbeveiligers. Iedere objectbeveiliger beschikt over een geldig BHV-diploma en is hierdoor in staat reanimatie en EHBO met levensreddende handelingen uit te voeren. Ook weet elke beveiliger hoe een AED te gebruiken.

Mobiele surveillance

Is objectbeveiliging niet helemaal waar u als bedrijf op dit moment behoefte aan heeft? En bent u momenteel niet op zoek naar een vaste extra medewerker maar juist wel naar een flexibele kracht die de veiligheid van uw bedrijf garandeert? Dan is mobiele surveillance van CBO Security misschien een oplossing.

Interesse in objectbeveiliging van CBO Security?

Of bent u benieuwd naar het verhaal van een succesvolle objectbeveiliger en zijn motivatie? Lees hier zijn hele verhaal! Voor meer informatie over onze partners kijkt u hier

Telefoon

Hoofdkantoor

Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Unit 2.06

2e Vestiging

Wiltonstraat 41 F
3905 KW Veenendaal

Neem direct contact op

6 + 1 =