FAQ

FAQ – CBO Security

Hier vindt u een overzicht van de veelgestelde vragen bij CBO Security, en de bijbehorende antwoorden.

Uw beveiligingsintermediair

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar

CBO Security staat voor Centraal Beveiligings Orgaan (CBO) en is sinds 2012 een intermediair op het gebied van beveiligings- en beveiliging gerelateerde diensten.

Vanuit een regiefunctie voert CBO haar dienstverlening uit met zo’n 80 partnerbedrijven in heel Nederland. Onze partners zijn onder andere beveiligingsbedrijven, meldkamers, installatiebedrijven, consultants en specialisten.

CBO Security is contracthouder voor klanten die over het algemeen regio overschrijdend werken en/of meerdere locaties hebben. CBO Security is het centrale aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor alle communicatie tussen klant en uitvoerende partij. Ook zorgen zij voor één rapportage en centrale facturatie.

CBO Security regelt geen grootschalige Evenementenbeveiliging en Structurele Winkelsurveillance.

CBO Security is gevestigd in Nieuwerkerk a/d IJssel (hoofdkantoor) en in Veenendaal.

De partners waarmee CBO Security werkt zitten in geheel Nederland en zijn regionaal sterk vertegenwoordigd.

CBO Security dekt heel Nederland, behalve de eilanden Vlieland, Terschelling, Ameland en Schiermonnikoog

CBO Security werkt met regionaal sterke partnerbedrijven die allen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en veelal in bezit zijn van branche specifieke certificeringen zoals ISO, Keurmerken of VEB certificaten.

CBO Security streeft naar gemak voor de klant en biedt complete diensten. CBO sluit een overeenkomst met de klant, is het centrale loket en zorgt ervoor dat alles operationeel opgestart wordt.

Nadat alles operationeel is zorgt CBO Security op basis van regie dat alles op de juiste manier bij de klant terecht komt.

CBO Security is in principe voor iedereen interessant, ook voor klanten met maar één of twee vestigingen.

Klanten kunnen gebruik maken van de snelle service, kennis en kunde van CBO Security en haar partners en maken ook nog eens gebruik van de gunstige tariefstellingen.

CBO Security valt als intermediair niet onder de wettelijke regelgeving die van toepassing is voor beveiligingsbedrijven. CBO Security voert namelijk zelf de diensten niet uit, maar besteed dit uit aan de regionale partners.

Overigens is CBO wel partner van de Brancheorganisatie VEB en heeft de Code Verantwoord Marktgedrag ondertekend.

Jullie zijn een partij die ‘ertussen zit’ dus toch veel duurder?

Het verdienmodel van CBO komt tot uiting bij het afnemen van collectiviteit op basis van volume waarmee bij de partners diensten ingekocht kunnen worden.

Een aantal van onze klanten zijn: Bouwatch, Hillson, Cyclops, MyGuard, Camelot, Watchtower Security, Kooi Security, Fair Play Casinos, Excelair en Exceltech, Tyco – Johnson Controls, AIM, Europac, C24, Habeco, Suretech, AIS, BeveiligingsIcoon, VDT, Stichting Fluenta, diverse locaties van beveiligingspartners buiten hun eigen regio en vele andere…

Verder zijn onze klanten te vinden in het segment: scholen, automotive, retail, vastgoedbeheerders, industrie, bouw en sport.

Deze klanten variëren van een beveiligingsvraag voor slechts één locatie tot en met honderden, verspreid over het land.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Toch nog vragen over CBO Security?

Hebben wij uw vraag hier niet beantwoord? Of wilt u graag meer informatie ontvangen over onze diensten en werkwijze? Wij bespreken de mogelijkheden op het gebied van beveiliging & surveillance graag met u! Dus neem gerust contact met ons op.

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.