Diensten

Onze dienstverlening

CBO Security streeft naar gemak voor de klant en biedt complete diensten. CBO Security sluit een overeenkomst met de klant, is het centrale loket en zorgt ervoor dat alles operationeel opgestart wordt.

Nadat alles operationeel is zorgt CBO Security op basis van regie dat alles op de juiste manier bij de klant terecht komt.

CBO Security werkt met regionaal sterke partnerbedrijven die allen voldoen aan alle wettelijke verplichtingen en veelal in bezit zijn van branche specifieke certificeringen zoals ISO, Keurmerken of VEB certificaten.

Objectbeveiliging

‘Zet lokale gecertificeerde specialisten in en sluit risico’s uit!’

Een goede objectbeveiliging is een belangrijk onderdeel van de veiligheid van bedrijven. Hiermee verkleint u risico’s; u bent verzekerd van een voortgang van de bedrijfsprocessen. Uw kantoor verdient een eigentijdse en menselijke beveiligingsdienst.

Binnen ons netwerk besteden we veel aandacht aan scholing, ontwikkeling en begeleiding van alle medewerkers. Hulpverlening bij (bedrijfs)ongevallen is van groot belang. Voor ons is het vanzelfsprekend dat al het personeel gecertificeerd BHV’er en EHBO’er is. Aanvullend kunnen onze beveiligers in geval van nood reanimatie toepassen. Zo is een goede hulpverlening verzekerd.

Ons netwerk omvat een compleet aanbod. Samen met CBO Security brengt u in kaart welke diensten en taken van objectbeveiliging voor u van belang zijn.

Mobiele Surveillance

Over mobiele surveillance is veel te vertellen. In ieder geval is vast te stellen dat een mobiel surveillant meer is dan een beveiliger met een auto. De taken van de mobiel surveillanten bestaan onder andere uit:

  • Collectieve beveiliging
  • Openen en sluiten van objecten
  • Surveilanceronde’s verrichten
  • Alarmopvolging
  • Keyholding
  • Sluit- en openingsbegeleidingen

Uw voordeel? Gemak! De communicatielijnen tussen u en CBO Security zijn kort; wij kunnen snel schakelen en reageren. Ook in geval van veranderende wensen en omstandigheden.

Opleidingen

Uw opleidingen voor BHV, VCA en bedrijfshulpverlening.

Vanuit een regelmatig terugkerende vraag vanuit onze klanten bieden wij u eveneens het gemak van een aanbod opleidingen. Dit omvat het gehele terrein van fysieke veiligheid voor medewerkers en derden in uw organisatie. Al onze opleidingen worden op maat gemaakt waarbij gekeken wordt naar specifieke risico’s die bij u van toepassing kunnen zijn. Door centrale inkoop leveren wij alle benodigde materialen tegen een zeer scherp tarief.

Onze opleidingen, docenten en centra staan onder toezicht van certificerende instanties, waaronder NIBHV, NIFV, NRR, NODE  en het Oranje Kruis.

Afhankelijk van het soort opleiding, worden competenties, kennis en vaardigheden getoetst of geëxamineerd, door onafhankelijke instanties.

Security Management

Professionaliteit en gastvrijheid staan centraal bij de partners in ons netwerk als het gaat om evenementenbeveiliging. Dit vraagt van zowel het beveiligingsbedrijf als de medewerkers specifieke kennis en vaardigheden. Denk hierbij aan de omgang met mensen die onder invloed zijn van alcohol en/of drugs, opstootjes en vernielingen en diefstal maar ook aan de publieksstromen.

Van een uitgebreide voorbereidende fase waarin onze partners een risicoanalyse of Crowd Management plan maken, stemmen zij dit eveneens af met alle betrokken instanties en organisaties.

Een bij het CBO Security aangesloten beveiligingsbedrijf ziet een gedegen voorbereiding als iets vanzelfsprekends. Dat geeft een gerust gevoel.

Bouwbewaking

Bouwbewaking gaat vandalisme, inbraken, vernieling en brandstichting tegen. Vaak zijn beveiligingsvraagstukken voor bouwbewaking voor een bepaalde periode. Daarom werken onze partners met beveiligingssystemen die oplossingen bieden voor deze tijdelijke periode.

Snel de beveiliging van uw bouwprojecten regelen? Via uw vaste aanspreekpunt bij CBO Security is dit binnen een paar minuten gedaan.

Maak gebruik van ons uitgebreide netwerk

Neem contact met ons op

Telefoon

Hoofdkantoor

Hoogeveenenweg 100
2913 LV Nieuwerkerk aan den IJssel
Unit 2.06

2e Vestiging

Wiltonstraat 41 F
3905 KW Veenendaal

Neem direct contact op

11 + 5 =