Tijdelijke beveiliging

Tijdelijke beveiliging door een specialist

Bent u op zoek naar een specialist voor tijdelijke beveiliging? Neem contact op met CBO Security. Als beveiligingsintermediair verzorgen we de volledige beveiliging van uw bedrijf. Hiervoor schakelen we de hulp in van lokale beveiligingspartners. U heeft hierbij altijd te maken met een vast aanspreekpunt van CBO Security, maar ook met slechts één contract en natuurlijk één vaste, marktconforme, factuur. We regelen volledige beveiligingsoplossingen voor bedrijven, dus ook de tijdelijke beveiliging van bijvoorbeeld een pand of evenement. Ook wanneer het gaat om meerdere locaties in Nederland. Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar
Bewaker - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging

Tijdelijke beveiliging door heel Nederland

Wanneer u tijdelijke beveiliging op een of meerdere locaties nodig heeft, kunt u rekenen op CBO Security. Wij bieden namelijk landelijke dekking. Dat komt omdat we werken vanuit een netwerk met meer dan 80 betrouwbare, onafhankelijke beveiligingsspecialisten. Die zijn gevestigd door heel Nederland. Daardoor kunnen we u, waar dan ook in Nederland, zekerheid bieden met een vast aanspreekpunt, duidelijke standaard afspraken en natuurlijk slechts één factuur. In ons netwerk zitten onder andere installateurs van bijvoorbeeld alarmsystemen, mobiele surveillanten en andere beveiligingsspecialisten. Ook op het gebied van tijdelijke beveiliging hebben wij snel een lokale beveiligingspartner voor u geregeld.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Service van CBO Security

Al sinds 2012 zijn wij actief als beveiligingsintermediair. We regelen de beveiliging voor bedrijven door heel Nederland. Ook voor uw bedrijf of evenement regelen we graag de (tijdelijke) beveiliging. Dat doen we met de hulp van lokale, betrouwbare en onafhankelijke beveiligingsbedrijven gespecialiseerd in tijdelijke beveiliging. Wanneer u kiest voor de service van CBO Security, profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • Landelijke dekking in Nederland voor tijdelijke beveiliging
 • Een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur
 • Betrouwbare beveiligingspartners die bekend zijn met uw regio
 • Passend advies voor de beveiliging behoeften van uw bedrijf
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar
Twee Camera's - CBO Security - voor al uw beveiligingsoplossingen

Vrijblijvende offerte voor tijdelijke beveiliging

Laat de tijdelijke beveiliging voor uw pand of evenement regelen door CBO Security. Neem contact met ons op voor meer informatie, persoonlijk beveiligingsadvies of natuurlijk een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. Kies voor CBO Security als uw partner voor tijdelijke beveiliging.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.