Beveiliging Amersfoort

Professionele beveiliging in Amersfoort inhuren

Wanneer u professionele beveiliging in Amersfoort wilt inhuren, schakelt u de specialisten van beveiligingsbedrijf CBO Security in. Al sinds 2012 verzorgen we de beveiliging van bedrijven door heel Nederland. Hierbij kunt u onder andere denken aan camerabewaking, objectbeveiliging, alarmopvolging en evenementenbeveiliging in Amersfoort. Als u de volledige beveiliging van uw pand door ons beveiligingsbedrijf laat regelen heeft u te maken met een vast aanspreekpunt, één overeenkomst en één factuur. Werkt u op meerdere locaties? Beveiligingsbedrijf CBO Security biedt landelijke dekking. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair in Amersfoort

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Amersfoort

Alarmcentrale voor alarmopvolging

Natuurlijk is het ook belangrijk om een goed alarmsysteem te installeren in Amersfoort. Ook hiervoor kunt u bij ons beveiligingsbedrijf terecht. Wij regelen een professionele installateur die een systeem van hoge kwaliteit komt monteren. En als dat alarm af gaat? Dan komt er een melding bij de alarmcentrale bij u in de regio. Ook regelen we dat een specialist langsgaat voor alarmopvolging in Amersfoort.

Al uw beveiligingszaken in Amersfoort door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Specialist in bouwbeveiliging, zorgbeveiliging of kantoorbeveiliging

Wanneer u kiest voor beveiliging in Amersfoort, is een gespecialiseerde aanpak soms nodig. Dan bedoelen we bijvoorbeeld zorgbeveiliging of bouwbeveiliging. Maar ook bij kantoorbeveiliging komt meer kijken dan alleen objectbeveiliging. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat er sprake is van gevoelige informatie waar onbevoegden geen toegang tot mogen krijgen. In het netwerk van beveiligingsbedrijf CBO Security zijn meer dan 80 beveiligingsbedrijven aangesloten, elk met hun eigen specialisatie. Met hun hulp kunnen wij ook in uw branche gespecialiseerde beveiliging in Amersfoort regelen.

Mobiele surveillance in Amersfoort

Ook voor mobiele surveillance bent u bij beveiligingsbedrijf CBO Security aan het juiste adres. De mobiele surveillant gaat in Amersfoort onder andere aan de slag met:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance Amersfoort voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Amersfoort? Neem contact op met CBO Security

Tijdelijke beveiliging

De eerder genoemde vormen van beveiliging zijn allemaal voor een langere periode, maar u kunt ook contact met ons opnemen voor tijdelijke beveiliging. Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een (kleinschalig) evenement in Amersfoort? Dan wilt u er natuurlijk voor zorgen dat uw bezoekers en personeel veilig zijn. Daarom kiest u voor evenementenbeveiliging. Ook andere vormen van tijdelijke beveiliging regelen we voor uw bedrijf.

Service van CBO Security

Het vinden van een betrouwbaar lokaal beveiligingsbedrijf is zeker geen eenvoudige opgave. Met beveiligingsbedrijf CBO Security heeft u de volledige beveiliging van uw bedrijf, in Amersfoort maar ook in de rest van Nederland, geregeld. Hiervoor gebruiken we ons netwerk van meer dan 80 beveiligingsbedrijven, waaronder specialisten in camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance, evenementenbeveiliging en meer. Bij beveiligingsbedrijf CBO Security heeft u te maken met één aanspreekpunt en één vrijblijvende offerte. Maak gebruik van de service van beveiligingsbedrijf CBO Security, en profiteer van:

 • betrouwbare beveiliging in Amersfoort
 • een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur voor een complete beveiligingsoplossing
 • 24/7 bereikbaarheid
 • beveiliging door lokale bedrijven in Amersfoort, maar ook landelijke dekking voor een of meerdere locaties in heel Nederland
 • beveiligingsadvies van een onafhankelijke intermediair

Camerabeveiliging

Kies voor extra beveiliging in Amersfoort in de vorm van cameratoezicht. Natuurlijk heeft u zo een dader van bijvoorbeeld een inbraak of vandalisme op beeld staan, maar camerabeveiliging heeft ook een preventieve werking. Inbrekers slaan panden met een cameramast namelijk sneller over. Naast het installeren van topkwaliteit cameratoezicht, kunnen we bovendien informeren over de beste vorm van camerabeveiliging voor uw pand.

Contact opnemen voor beveiliging in Amersfoort

Laat de beveiliging in Amersfoort van uw bedrijf over aan de specialisten van CBO Security. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. Voor goede beveiliging in Amersfoort neemt u contact op met CBO Security.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.