Beveiliging Amsterdam

Eenvoudig beveiliging inhuren bij expert beveiligingsbedrijf in Amsterdam

Wilt u een specialist in beveiliging in Amsterdam inhuren? Dan bent u bij beveiligingsbedrijf CBO Security aan het juiste adres! Al sinds 2012 zijn wij de intermediair tussen beveiligingsbedrijven en andere organisaties. In ons grote netwerk vindt u onder andere bedrijven gespecialiseerd in camerabewaking, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, alarmcentrales en meer. Welke soort beveiliging u in Amsterdam ook nodig heeft, u bent bij beveiligingsbedrijf CBO Security aan het juiste adres.

Uw beveiligingsintermediair in Amsterdam

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen amsterdam

Alarmcentrale en alarmopvolging

Goede beveiliging van uw pand in Amsterdam begint met een goed alarmsysteem. Bij beveiligingsbedrijf CBO Security kunt u terecht voor een installateur die een topkwaliteit alarmsysteem bij u komt installeren. U kunt ons beveiligingsbedrijf ook inschakelen voor een betrouwbare alarmcentrale in de regio van Amsterdam, en natuurlijk voor alarmopvolging wanneer zich een verdachte situatie voordoet.

Al uw beveiligingszaken in Amsterdam door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Bouw-, kantoor-, zorgbeveiliging

Wij zorgen voor een totaalpakket. Door ons grote netwerk kunnen we de volledige beveiliging regelen, om welke soort organisatie het ook gaat. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons beveiligingsbedrijf terecht wanneer u op zoek bent naar een specialist in bouwbeveiliging, kantoorbeveiliging of zorgbeveiliging in Amsterdam. Door middel van objectbeveiliging zorgt een professionele beveiliger ervoor dat niet alleen de spullen in en om uw pand goed beveiligd worden, maar ook dat geen onbevoegden toegang krijgen tot belangrijke of gevoelige informatie.

Mobiele surveillance in Amsterdam

Op het gebied van mobiele surveillance in Amsterdam kunnen verschillende werkzaamheden ter beveiliging uitgevoerd worden. De werkzaamheden van een mobiele surveillant bestaan onder andere uit:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • alarmopvolging
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap

mobiele surveillance amsterdam voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Amsterdam? Neem contact op met CBO Security

Evenementenbeveiliging en tijdelijke beveiliging

Ook wanneer u een evenement heeft, kunt u via beveiligingsbedrijf CBO Security de hulp van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf inschakelen. Ook wanneer u een kleinschalig evenement organiseert, wilt u natuurlijk zorgen voor een veilige omgeving voor personeel en bezoekers. Door middel van tijdelijke beveiliging in Amsterdam voor uw evenement, kunt u dit realiseren.

Service van CBO Security

CBO staat voor Centraal Beveiligingsorgaan. We zijn een intermediair beveiligingsbedrijf voor beveiligingsbedrijven door heel Nederland. Wanneer u beveiliging in Amsterdam wilt inschakelen, kunnen wij uw organisatie koppelen aan een beveiligingsbedrijf in de regio die volledig aan uw vraag kan voldoen. Wanneer u kiest voor beveiligingsbedrijf CBO Security, profiteert u van:

 • een betrouwbare beveiligingsbedrijf wanneer u beveiliging wilt op locatie
 • vast aanspreekpunt bij CBO Security
 • 24/7 bereikbaar
 • lokale en bekende beveiliging uit de regio
 • hulp van een onafhankelijke intermediair

Camerabewaking

Wilt u uw pand of uw bedrijfsterrein voorzien van cameratoezicht? Neem dan contact op, en wij vinden een specialist in camerabewaking in Amsterdam. Onze partners verzorgen altijd camerabewaking van zeer hoge kwaliteit. Met cameratoezicht zorgt u er niet alleen voor dat een dader sneller gepakt wordt, maar het werkt ook preventief. Inbrekers zullen een pand met cameramast eerder overslaan.

Vrijblijvende offerte beveiliging in Amsterdam

Wilt u meer informatie, of een vrijblijvende offerte ontvangen voor beveiliging in Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op via het formulier hier op de site, bel 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor beveiliging in Amsterdam.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.