Beveiliging bedrijventerrein

Uw bedrijventerrein goed beveiligd

Bedrijventerreinen zijn nog altijd een populair doelwit voor criminelen en vandalen. Dit komt voornamelijk doordat ze in de avonduren verlaten en donker zijn. Daarnaast bevinden zich in de bijbehorende kantoren dan ook vaak waardevolle spullen en gevoelige informatie waarvan u natuurlijk niet wil dat deze in verkeerde handen komt. Uw bedrijventerrein goed beveiligen is dan ook erg belangrijk. Gelukkig biedt CBO Security hoogwaardige beveiligingsmogelijkheden voor uw bedrijventerrein.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar

beveiliging bedrijventerrein met camerabewaking

Cameratoezicht

Eén van de beste manieren om uw bedrijventerrein te beveiligen, is door middel van cameratoezicht. Met cameratoezicht houdt u 24/7 een oogje in het zeil. Dat is niet alleen prettig voor u, maar ook voor uw werknemers. In het geval van inbraak zijn camerabeelden ook essentieel voor het verzamelen van bewijs en de identificatie van de verdachten. Daarnaast hebben zichtbare beveiligingscamera’s ook een afschrikwekkend effect. Potentiële inbrekers fixeren zich vaak op bedrijventerreinen die zichtbaar slecht beveiligd zijn.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Objectbeveiliging

Met een objectbeveiliger heeft u iemand die verantwoordelijk is voor de algehele veiligheid van uw bedrijventerrein of bedrijfspand. Een objectbeveiliger zorgt bijvoorbeeld voor toegangscontroles en registraties, brand- en sluitrondes, sleutelbeheer, receptietaken en het begeleiden van reparaties en installaties. Waar en wanneer u een objectbeveiliger dan ook inzet, hij of zij houdt de omgeving op ieder moment in de gaten.

Bouwbeveiliging

Heeft u een bouwterrein dat beveiligd moet worden? Bouwplaatsen zijn erg vaak het doelwit van criminelen en vandalen. Dit komt doordat ze vaak slecht verlicht en makkelijk bereikbaar zijn. CBO Security biedt daarom specialistische bouwbeveiliging aan. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste technieken en een groot netwerk van partners verspreid over heel Nederland.

Alarmopvolging

Heeft uw bedrijf meerdere locaties en bedrijventerreinen? We bieden u altijd een landelijke dekking aan. Door middel van alarmopvolging zorgen we ervoor dat uw bedrijf is aangesloten bij een lokale alarmcentrale. Komt er een melding binnen? Dan zorgen we ervoor dat er direct iemand langskomt als alarmopvolging. Hierbij rekent u altijd op een ervaren beveiligingsspecialist uit het netwerk van CBO Security.

CBO Security inschakelen

Er zijn dus diverse manieren om uw bedrijventerrein te beveiligen. Heeft u naar aanleiding van dit artikel vragen over de diverse beveiligingsmogelijkheden? Neem dan contact op met CBO Security. Maak direct een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel met 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl.

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.