Beveiliging Den Haag

Beveiliging inhuren

Bent u op zoek naar een specialist voor beveiliging in Den Haag? Dan bent u bij intermediair beveiligingsbedrijf CBO Security aan het juiste adres. Al sinds 2012 verzorgen wij complete beveiligingsoplossingen voor bedrijven in Den Haag. We maken gebruik van ons ruime netwerk met meer dan 80 organisaties die gespecialiseerd zijn in security, zoals camerabewaking, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, alarmcentrales en meer. Waarom u ook op zoek bent naar beveiliging in Den Haag, intermediair beveiligingsbedrijf CBO Security regelt een volledige oplossing voor uw bedrijf, met één vast aanspreekpunt, één contract, één factuur en landelijke dekking.

Uw beveiligingsintermediair in Den Haag

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen amsterdam

Alarmcentrale en alarmopvolging

Het beveiligen van uw pand begint natuurlijk met het installeren van een goed alarmsysteem in Den Haag. In het netwerk van beveiligingsbedrijf CBO Security zijn onder andere vakkundige installateurs aangesloten. Dit kunnen wij dus voor u regelen. Ook kunnen we ervoor zorgen dat uw bedrijf wordt aangesloten bij de alarmcentrale, en regelen we alarmopvolging in Den Haag.

Al uw beveiligingszaken in Den Haag door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Bouw-, kantoor- en zorgbeveiliging

Hoe de beveiliging er precies uitziet, is ook grotendeels afhankelijk van de branche waarin u actief bent. Zo is er gespecialiseerde bouwbeveiliging, zorgbeveiliging of kantoorbeveiliging in Den Haag mogelijk. Met objectbeveiliging wordt bovendien de inboedel beveiligd. Dat moet niet alleen gebeuren omdat materialen gestolen kunnen worden, maar ook om te zorgen dat er geen (gevoelige) informatie en documenten op straat komen te liggen.

Mobiele surveillance

Ook de mobiele surveillance in Den Haag wordt door ons beveiligingsbedrijf geregeld. Onder de werkzaamheden op het gebied van beveiliging die deze surveillant uitvoert vallen onder andere:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance amsterdam voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Den Haag? Neem contact op met CBO Security

Evenementenbeveiliging en tijdelijke beveiliging

Ook wanneer u een evenement heeft, kunt u via CBO Security de hulp van een gespecialiseerd beveiligingsbedrijf inschakelen. Ook wanneer u een kleinschalig evenement organiseert, wilt u natuurlijk zorgen voor een veilige omgeving voor personeel en bezoekers. Door middel van tijdelijke beveiliging in Amsterdam voor uw evenement, kunt u dit realiseren.

Kies voor CBO Security

CBO, Centraal Beveiligingsorgaan, is de intermediair beveiligingsbedrijf die de volledige beveiliging van uw instantie in Den Haag regelt. We werken samen met ruim 80 onafhankelijke beveiligingsbedrijven door heel Nederland, wat betekent dat we landelijke dekking geven. U kunt hierbij rekenen op:

 • een betrouwbare partner voor beveiliging in Den Haag
 • vast aanspreekpunt bij beveiligingsbedrijf CBO Security, één overeenkomst en één factuur voor een volledige beveiligingsoplossing
 • 24/7 bereikbaarheid
 • beveiliging door lokale bedrijven in Den Haag, maar ook landelijke dekking voor een of meerdere locaties in heel Nederland
 • betrouwbaar beveiligingsadvies van een onafhankelijke intermediair

Camerabewaking in Den Haag

Cameratoezicht is een belangrijk onderdeel van beveiliging in Den Haag. Wanneer er iets gebeurt op uw terrein, heeft u de dader namelijk op beeld staan, wat ervoor zorgt dat hij of zij makkelijker gepakt kan worden. Maar camerabewaking heeft ook een preventieve werking. Wanneer een inbreker een cameramast ziet, zal hij uw pand veel sneller overslaan. Bij beveiligingsbedrijf CBO Security kunt u terecht voor een vakkundige installateur voor camerabewaking in Den Haag, voor cameratoezicht van topkwaliteit.

Ontvang een offerte voor beveiliging in Den Haag

CBO Security regelt uw volledige beveiliging in Den Haag. Laat het ook over aan onze specialisten. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neemt u contact op via het formulier hier op de site, door te bellen naar 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor beveiliging in Den Haag.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.