Beveiliging Haarlem

Huur professionele beveiliging in Haarlem

Op het gebied van beveiliging in Haarlem kunt u bij niemand beter terecht dan de specialisten van beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security. Al sinds 2012 regelen we voor bedrijven door heel Nederland een complete beveiligingsoplossing. Ons beveiligingsbedrijf netwerk bestaat o.a. uit camerabewaking, objectbeveiliging, alarmopvolging door een alarmcentrale, evenementenbeveiliging, etc. Dit alles met met één overeenkomst en één factuur. Ook heeft u altijd te maken met een vast aanspreekpunt, zelfs als uw opdracht uit meer dan één beveiligingsbedrijf bestaat. Voor meer informatie over beveiliging in Haarlem en een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair in Haarlem

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Haarlem

Alarmcentrale en alarmopvolging

Een alarmsysteem van goede kwaliteit (geïnstalleerd door een specialist uit het beveiligingsbedrijf netwerk van CBO) is niets zonder snelle en goede alarmopvolging. Wij sluiten uw bedrijf aan bij een  alarmcentrale. Ook zorgen we voor alarmopvolging in Haarlem. Die is snel ter plekke, en de vakmensen weten precies hoe ze in iedere situatie moeten handelen. Wij kijken altijd welke expert beveiligingsbedrijf het beste voor uw opdracht geschikt is.

Al uw beveiligingszaken in Haarlem door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Gespecialiseerde beveiligingsbedrijf voor  bouwbeveiliging, zorgbeveiliging of kantoorbeveiliging

Niet iedere methode van beveiliging is hetzelfde. Zo is er objectbeveiliging die afhankelijk is van de branche, zoals bouwbeveiliging of zorgbeveiliging. Maar ook over kantoorbeveiliging moet goed nagedacht worden. Hier bevinden zich namelijk vaak niet alleen waardevolle spullen, maar ook gevoelige informatie waar onbevoegden geen toegang tot mogen krijgen. Wij regelen de beveiliging altijd met een lokale beveiligingsbedrijf en partner die bekend is met de branche. In het netwerk van CBO Security zitten ruim 80 beveiligingsbedrijven door heel Nederland. Ook voor beveiliging in Haarlem in uw branche kunt u dus bij ons terecht.

Mobiele surveillance

Regel mobiele surveillance in Haarlem via beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security, en er wordt u veel werk uit handen genomen. De mobiele surveillant gaat bijvoorbeeld aan de slag met:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

Welke werkzaamheden er door de mobiele surveillant opgepakt worden, is volledig afhankelijk van uw wensen.

mobiele surveillance Haarlem voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Haarlem? Neem contact op met CBO Security

Evenementenbeveiliging of tijdelijke beveiliging

Naast vaste oplossingen voor beveiliging, is CBO Security ook uw contactpersoon voor tijdelijke beveiliging. Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een evenement, dan schakelt u ons in voor evenementenbeveiliging in Haarlem. Wij zorgen voor de veiligheid van zowel uw personeel als de bezoekers. Voor meer informatie over tijdelijke beveiliging in Haarlem, bijvoorbeeld voor uw evenement, neemt u contact met ons op.

Hulp van CBO Security

Het vinden van betrouwbare beveiliging in Haarlem kost best veel tijd. Bovendien moet u voor verschillende services verschillende bedrijven inschakelen (bijvoorbeeld aparte bedrijven voor het installeren van camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en tijdelijke beveiliging). CBO Security regelt de volledige beveiliging voor u en biedt landelijke dekking, met één aanspreekpunt en één vrijblijvende offerte. U profiteert onder andere van:

 • betrouwbare beveiliging in Haarlem
 • een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur voor een volledige beveiligingsoplossing
 • 24/7 bereikbaarheid
 • beveiliging door lokale bedrijven in Haarlem, maar ook landelijke dekking voor een of meerdere locaties in heel Nederland
 • advies van een onafhankelijke intermediair

Camerabeveiliging in Haarlem

Veel bedrijven kiezen voor cameratoezicht voor hun pand in Haarlem. Door middel van camerabeveiliging heeft u de dader van bijvoorbeeld een inbraak op beeld, en kan hij of zij makkelijker gevonden worden. Maar cameratoezicht werkt ook preventief. Inbrekers slaan panden of terreinen met een cameramast namelijk veel sneller over. Het is dus zeker verstandig om CBO Security in te schakelen om cameratoezicht te monteren voor uw pand.

Contact opnemen voor beveiliging in Haarlem

Laat de beveiliging in Haarlem over aan de specialist van CBO Security. Neem voor meer informatie en een vrijblijvende offerte contact op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor beveiliging in Haarlem.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.