Beveiliging Hoofddorp

Slimme security oplossingen en een geschikt beveiligingsbedrijf

Voor beveiliging in Hoofddorp en de rest van Haarlemmermeer neemt u contact op met beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security. Wij zijn de intermediair die een volledige beveiligingsoplossing biedt voor uw bedrijf. Met ons netwerk vinden wij altijd een geschikte beveiligingsbedrijf voor uw opdracht. Voor onder andere objectbeveiliging, alarmopvolging, camerabewaking en evenementenbeveiliging kunt u bij ons terecht. U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt, één overeenkomst, één factuur en landelijke dekking. Neem contact op om de mogelijkheden voor beveiliging in Hoofddorp en de rest van Haarlemmermeer met onze specialist te bespreken.

Uw beveiligingsintermediair in Hoofddorp

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Hoofddorp

Alarmsysteem met professionele alarmopvolging

In welke branche u ook actief bent, op het gebied van beveiliging in Hoofddorp is het altijd verstandig om een alarmsysteem te laten installeren door een expert beveiligingsbedrijf. In ons netwerk zijn professionele installateurs aangesloten die systemen van topkwaliteit monteren. Ook regelen we dat u aangesloten wordt bij een alarmcentrale. Vervolgens sturen we een specialist van een partner beveiligingsbedrijf voor alarmopvolging in Haarlemmermeer, die precies weet hoe hij met de situatie om moet gaan.

Al uw beveiligingszaken in Hoofddorp door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Expert beveiligingsbedrijf voor bouw-, zorg- of kantoorbeveiliging

Natuurlijk ziet beveiliging er in Hoofddorp niet voor ieder bedrijf hetzelfde uit. Zo kan het voorkomen dat u op zoek bent naar een specialist in een bepaalde branche, bijvoorbeeld zorgbeveiliging of bouwbeveiliging. Hiervoor kunt u bij ons terecht. Wij kiezen het juiste beveiligingsbedrijf voor uw specidieke situatie. Maar ook kantoorbeveiliging is meer dan alleen objectbeveiliging voor uw pand. Neem contact op met CBO Security om de mogelijkheden voor beveiliging in Hoofddorp  in uw branche te bespreken.

Ervaren mobiele surveillant

Ook de mobiele surveillant in Hoofddorp weet hoe hij om moet gaan met stressvolle, en soms zelfs gevaarlijke situaties. Onder mobiele surveillance vallen een flink aantal werkzaamheden, zoals:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance Hoofddorp voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Hoofddorp? Neem contact op met CBO Security

Oplossingen voor tijdelijke beveiliging

Bent u juist op zoek naar een oplossing voor tijdelijke beveiliging in Hoofddorp en Haarlemmermeer, bijvoorbeeld in de vorm van evenementenbeveiliging? Ook dan neemt u contact op. Zorg ervoor dat personeel en bezoekers veilig blijven tijdens uw (kleinschalig) evenement, en maak een afspraak om de mogelijkheden van tijdelijke beveiliging in Hoofddorp te bespreken.

Waarom kiezen voor CBO Security?

Als intermediair is CBO Security in staat een complete beveiligingsoplossing te bieden. Dat doen met de lokale beveiligingsbedrijven. Denk hierbij onder andere aan monteurs van camerabeveiliging en alarmsystemen, mobiele surveillance, tijdelijke beveiliging en meer. Het is niet nodig om voor elke service een aparte offerte aan te vragen, want bij ons heeft u één aanspreekpunt en één vrijblijvende offerte voor uw volledige beveiliging in Hoofddorp. Bovendien bieden we landelijke dekking, dus u kunt onze hulp ook inschakelen wanneer u op meerdere locaties werkzaam bent.

Camerabeveiliging in Hoofddorp

Wij raden altijd aan om cameratoezicht te laten installeren in Haarlemmermeer en Hoofddorp. Dit zorgt er namelijk niet alleen voor dat de dader van bijvoorbeeld een inbraak of vandalisme op beeld komt te staan, maar camerabeveiliging werkt ook preventief. Een inbreker slaat een pand met cameramast veel sneller over.

Maak direct een afspraak

Laat de beveiliging in Hoofddorp regelen door de specialist van CBO Security. Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor beveiliging in Hoofddorp en de rest van Haarlemmermeer.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.