Zorgbeveiliging

Beveiliging van een ziekenhuis

Bent u op zoek naar een specialist in zorgbeveiliging? CBO Security is de expert die u inschakelt voor het regelen van de beveiliging van een zorginstelling. Wij verzorgen de volledige beveiliging van een ziekenhuis of andere zorginstelling met betrouwbare lokale beveiligingspartners. U heeft dan te maken met één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur. We maken gebruik van ons grote netwerk, waardoor we landelijke dekking voor zorgbeveiliging kunnen verzorgen. Voor meer informatie en persoonlijk advies over beveiliging voor zorginstellingen maakt u een vrijblijvende afspraak.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar
Lobby - Zorginstelling - CBO Security - Beveiliging Zorginstelling

Zorgbeveiliging door heel Nederland

Bij CBO Security bent u aan het juiste adres voor zorgbeveiliging door gespecialiseerde bedrijven. Wij verzorgen de beveiliging voor verschillende zorginstellingen, waaronder geestelijke gezondheidszorg, thuiszorg, verpleeghuizen, beveiliging voor een ziekenhuis en meer. Ook bieden we landelijke dekking, omdat we werken vanuit een netwerk met meer dan 80 betrouwbare, onafhankelijke beveiligingsbedrijven. Dit zijn onder andere installateurs van alarmsystemen, mobiele surveillanten en andere beveiligingsspecialisten. Zo ook bedrijven gespecialiseerd in zorgbeveiliging. De veiligheid van uw personeel, patiënten en cliënten is van het allerhoogste belang. Schakel daarom de hulp in van CBO Security, en u bent ervan verzekerd dat de beveiliging van uw zorginstelling volledig geregeld is.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Beveiliging van een zorginstelling door CBO Security

CBO Security is al sinds 2012 de beveiligingsintermediair voor klanten door heel Nederland. Wij bieden een complete beveiligingsoplossing voor veel verschillende bedrijven, waaronder ziekenhuizen en andere zorginstellingen. Hierbij gebruiken we ons netwerk van onafhankelijke beveiligingspartners: meer dan 80 betrouwbare bedrijven gevestigd door heel Nederland. Wij zijn het Centraal Beveiligingsorgaan dat al uw beveiligingszaken centraal regelt. Kies voor CBO Security en profiteer van onder andere:

 • Landelijke dekking in Nederland voor zorgbeveiliging
 • Een vast aanspreekpunt, met één overeenkomst en slechts één factuur
 • Betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat bekend is met uw regio
 • Passend advies voor de beveiliging behoeften van uw bedrijf
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar
Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Vrijblijvende offerte voor zorgbeveiliging

CBO Security verzorgt dus de volledige beveiliging van uw zorginstelling. Die heeft u in een keer helemaal goed geregeld. Wilt u meer informatie, persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte voor beveiliging van een ziekenhuis of andere zorginstelling? Neem dan contact met ons op door hier op de site het formulier in te vullen. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor zorgbeveiliging.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.