Beveiliging Leiden

Expert beveiligingsbedrijf in Leiden

Het vinden van een specialist in beveiliging in Leiden is niet eenvoudig. Beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security heeft het voorwerk echter al voor u gedaan. Wij regelen de volledige beveiliging van uw bedrijf met meer dan 80 beveiligingsbedrijven op het gebied van onder andere objectbeveiliging, cameratoezicht, alarmopvolging en evenementenbeveiliging. U heeft te maken met een vast aanspreekpunt, één contract, één factuur en landelijke dekking. Maak een afspraak voor meer informatie over beveiliging in Leiden voor uw bedrijf. Wij kiezen altijd het beste beveiligingsbedrijf voor uw opdracht.

Uw beveiligingsintermediair in Leiden

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Leiden

Monteren van alarmsystemen door een expert beveiligingsbedrijf

Bij CBO Security maken we gebruik van een extensief netwerk van vakkundige installateurs die onder andere aan de slag gaan met alarmsystemen. Enkel systemen van topkwaliteit worden gemonteerd. Wanneer het alarm afgaat krijgt de alarmcentrale waarbij we uw bedrijf aangesloten hebben een melding. Er wordt dan een specialist gestuurd voor alarmopvolging in Leiden.

Al uw beveiligingszaken in Leiden door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Gespecialiseerde beveiligingsbedrijf voor bouw-, zorg- en kantoorbeveiliging

Beveiliging in Leiden betekent niet hetzelfde voor iedere branche. Het kan bijvoorbeeld voorkomen dat u op zoek bent naar gespecialiseerde bouwbeveiliging of zorgbeveiliging. Wij regelen het voor u met een expert beveiligingsbedrijf bij u in de regio. Maar ook op het gebied van kantoorbeveiliging is in veel gevallen meer nodig dan alleen objectbeveiliging. Twijfel niet om met onze specialist de mogelijkheden voor beveiliging in Leiden in uw branche te bespreken. Met het extensief netwerk van CBO Security vinden wij de juiste beveiligingsbedrijf voor uw opdracht.

Mobiele surveillance in Leiden

Mobiele surveillance omvat verschillende werkzaamheden op het gebied van beveiliging in Leiden. Zo gaat de mobiele surveillant van ons expert beveiligingsbedrijf onder andere aan de slag met:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance Leiden voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Leiden? Neem contact op met CBO Security

Evenementenbeveiliging en andere vormen van tijdelijke beveiliging

Wanneer u niet op zoek bent naar een vaste specialist beveiligingsbedrijf, maar wanneer u tijdelijke beveiliging in Leiden wilt inschakelen, kunt u ook bij CBO Security terecht. Met evenementenbeveiliging zorgen we er bijvoorbeeld voor dat personeel en bezoekers van uw (kleinschalig) evenement veilig zijn. Maak een afspraak en ontdek wat de mogelijkheden van tijdelijke beveiliging zijn.

CBO Security als intermediair

CBO Security is zelf geen beveiligingsbedrijf, maar een intermediair die de volledige beveiliging voor uw bedrijf regelt. Wij maken gebruik van ons netwerk van meer dan 80 onafhankelijke beveiligingsprofessionals voor onder andere camerabeveiliging, alarmopvolging, mobiele surveillance en tijdelijke beveiliging. U heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt van CBO Security, één dak overeenkomst en één vrijblijvende offerte. Bovendien bieden we landelijke dekking, wat erg voordelig wanneer u naast uw pand in Leiden nog andere locaties wilt beveiligen.

Monteren van camerabeveiliging

CBO Security monteert ook ook beveiligingscamera’s
Een eventuele dader staat op beeld als u door ons camerabeveiliging op heeft laten hangen. Cameratoezicht heeft overigens ook een preventieve werking, omdat een dader een pand of terrein met cameramast sneller zal overslaan.

Maak een afspraak voor beveiliging in Leiden

De beveiliging in Leiden van uw bedrijf laat u dus regelen door CBO Security. Maak een afspraak voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dat kan via het formulier hier op de site, door te bellen naar 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. Maak van CBO Security uw partner voor beveiliging in Leiden.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.