Beveiliging Maastricht

Expert beveiligingsbedrijf in Maastricht

Het vinden van betrouwbare beveiliging of beveiligingsbedrijf in Maastricht kan flink wat tijd kosten. Maar beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security heeft het voorwerk al voor u gedaan! Wij regelen de volledige beveiliging van uw bedrijf met ons netwerk van meer dan 80 specialisten op het gebied van beveiliging, waaronder camerabewaking, alarmopvolging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en meer. U heeft te maken met een vast aanspreekpunt van CBO Security, één contract, één factuur en landelijke dekking. Maak direct een afspraak om de mogelijkheden van beveiliging in Maastricht voor uw bedrijf te bespreken. Wij kiezen altijd het juiste beveiligingsbedrijf voor uw opdracht.

Uw beveiligingsintermediair in Maastricht

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen maastricht

Installeren van alarmsystemen en camerabeveiliging door expert beveiligingsbedrijf

Het is natuurlijk altijd verstandig om voorzorgsmaatregelen te nemen op het gebied van beveiliging in Maastricht. CBO Security schakelt het juiste beveiligingsbedrijf in met vakmensen voor het installeren van camerabeveiliging en een alarmsysteem van topkwaliteit. Wanneer het alarm afgaat, gaat er een melding naar de alarmcentrale. Vervolgens gaat een professional bij uw bedrijf langs voor alarmopvolging in Maastricht. De eventuele dader heeft u dan al op beeld staan. Maar cameratoezicht heeft ook preventieve werking, omdat inbrekers panden met een cameramast vaak overslaan.

Al uw beveiligingszaken in Maastricht door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Gespecialiseerde beveiligingsbedrijf voor bouwbeveiliging, zorgbeveiliging of kantoorbeveiliging

Beveiliging is niet voor iedere branche hetzelfde. Zo moeten andere maatregelen genomen worden voor bouwbeveiliging dan voor zorgbeveiliging. In ons netwerk is altijd een specialist die hiermee aan de slag kan. Maar ook op het gebied van kantoorbeveiliging moet in veel gevallen meer gedaan worden dan alleen objectbeveiliging. CBO Security kan daarom altijd deskundige beveiliging voor uw branche in Maastricht regelen.

Beveiliging in de vorm van mobiele surveillance

Ook op het gebied van mobiele surveillance kunnen we veel voor u betekenen. Zo kan een mobiele surveillant van ons expert beveiligingsbedrijf onder andere aan de slag met:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance maastricht voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Maastricht? Neem contact op met CBO Security

Tijdelijke beveiliging waaronder evenementenbeveiliging in Maastricht

Als u, in plaats van een vaste oplossing, op zoek bent naar tijdelijke beveiliging, bent u bij CBO Security ook aan het juiste adres. Wat dacht u bijvoorbeeld van evenementenbeveiliging. Wij zorgen dat personeel en bezoekers van uw (kleinschalig) evenement veilig blijven. Neem contact op voor meer informatie over tijdelijke beveiliging in Maastricht.

Hulp van CBO Security

Het vinden van een betrouwbaar beveiligingsbedrijf bij u in de regio is zeker niet makkelijk. Kies daarom voor de all-in-one service van CBO Security. Het is niet meer nodig om voor cameratoezicht, alarmopvolging, mobiele surveillance en tijdelijke beveiliging een andere specialist in te schakelen, omdat u bij ons alles onder één dak heeft, met één aanspreekpunt en één vrijblijvende offerte. Voor meer informatie neemt u direct contact op.

Contact opnemen voor beveiliging in Maastricht

Schakel meteen de hulp in van CBO Security voor beveiliging in Maastricht, en ontvang bovendien een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in, bel 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. Kies voor betrouwbare beveiliging in Maastricht met de hulp van CBO Security.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.