Beveiliging Utrecht

Inhuren van beveiliging in Utrecht bij expert beveiligingsbedrijf

Wanneer u op zoek bent naar een vakkundige specialist voor beveiliging in Utrecht, bent u bij beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security aan het juiste adres. Als intermediair brengen wij u in contact met een betrouwbaar beveiligingsbedrijf bij u in de regio. Hierbij kunt u onder andere denken aan camerabewaking, objectbeveiliging, alarmcentrales, evenementenbeveiliging en meer. Al sinds 2012 werken wij door heel Nederland. Wilt u meer informatie over beveiliging in Utrecht, of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair in Utrecht

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Utrecht

Cameratoezicht in Utrecht

Een belangrijk onderdeel van beveiliging in Utrecht is camerabewaking. Gebeurt er iets op uw terrein of in uw pand? Dan is de dader sneller gepakt als hij op beeld staat. Bovendien schrikt een cameramast inbrekers af. Camerabewaking heeft dus ook een preventieve werking. CBO Security regelt de installatie van cameratoezicht voor uw pand in Utrecht. Wij zetten alleen een expert beveiligingsbedrijf uit de regio in voor uw opdracht.

Al uw beveiligingszaken in Utrecht door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Specialist beveiligingsbedrijf in bouwbeveiliging, kantoorbeveiliging of zorgbeveiliging

Beveiliging in Utrecht ziet er voor ieder soort bedrijf anders uit. Bij beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security zijn ruim 80 organisaties aangesloten. Zo ook organisaties die gespecialiseerd zijn in bijvoorbeeld bouwbeveiliging, kantoorbeveiliging of zorgbeveiliging. Met hen zorgen wij ervoor dat niet alleen de inboedel van uw bedrijf veilig is, maar ook dat onbevoegden ook geen toegang krijgen tot (gevoelige) informatie. Neem contact met ons op, en laat objectbeveiliging in Utrecht voor uw branche door CBO Security regelen.

Mobiele surveillance

Mobiele surveillance omvat een aantal aspecten op het gebied van beveiliging bij u in Utrecht. De werkzaamheden van een mobiele surveillant kunnen bestaan uit onder andere:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance Utrecht voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Utrecht? Neem contact op met CBO Security

Tijdelijke beveiliging zoals evenementenbeveiliging

Organiseert u binnenkort een (kleinschalig) evenement in Utrecht? Zorg dan voor de beveiliging van uw personeel en bezoekers. CBO Security verzorgt tijdelijke beveiliging voor uw evenement in Utrecht, maar ook wanneer u op een andere locatie in Nederland een bijeenkomst organiseert, kunt u bij ons terecht voor tijdelijke beveiliging.

Waarom CBO Security?

Het zoeken van een betrouwbare beveiligingsbedrijf in Utrecht kan u flink wat tijd kosten. Bij beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security heeft u de volledige beveiliging in een keer geregeld. Bovendien bieden we landelijke dekking, wat betekent dat u ook voor andere locaties in het land bij ons terecht kunt. Kies voor CBO Security, en u profiteert van onder andere:

 • een betrouwbare partner voor beveiliging in Utrecht
 • vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur voor een complete beveiligingsoplossing
 • wij zijn 24/7 bereikbaar
 • beveiliging door lokale partijen in Utrecht, maar we bieden ook landelijke dekking
 • beveiligingsadvies van een onafhankelijke intermediair

Alarmcentrale en alarmopvolging

Bij het beveiligen van een pand is een van de eerste stappen het zorgen voor een goed alarmsysteem. Neem contact op met CBO Security voor een monteur in Utrecht die een alarmsysteem van hoge kwaliteit bij u installeert. Ook kunnen wij u aansluiten bij een alarmcentrale en regelen we de alarmopvolging in Utrecht voor uw bedrijf.

Vrijblijvende offerte beveiliging in Utrecht

Laat de beveiliging van uw bedrijf in Utrecht regelen door CBO Security. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor beveiliging in Utrecht.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.