Beveiliging ziekenhuizen: CBO regelt het voor u

Bijzondere beveiliging voor ziekenhuizen

De beveiliging van uw ziekenhuis is geen sinecure. Hoe beveilig je een grote instelling waar elke dag vele mensen vrij in-en uitlopen? Waar emoties soms hoog kunnen oplopen en stress niet zelden leidt tot agressief gedrag? CBO Security is dé specialist in zorgbeveiliging en heeft ruime ervaring met ziekenhuis beveiliging. Wij kunnen u ontzorgen in alle facetten van de beveiliging, van de bewaking rondom de gebouwen tot digitale beveiliging en de veiligheid van uw medewerkers in het ziekenhuis.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Ziekenhuis beveiliging is maatwerk

Elk ziekenhuis is anders. Daarom is de beveiliging van uw ziekenhuis een kwestie van zorgvuldig de risico’s in kaart brengen en goed afstemmen van alle afzonderlijke beveiligingsaspecten. Denk bijvoorbeeld aan:

 • objectbeveiliging: uw ziekenhuis bestaat uit één of meer gebouwen en parkeerplaatsen met meerdere toegangen. Hoe behoud je het overzicht? Dit type ziekenhuis beveiliging bestaat onder meer uit hekken en slagbomen, maar omvat bijvoorbeeld ook portiersdiensten en receptie. Goede verlichting en camera’s zijn essentieel om het komen en gaan van auto’s en mensen te registreren en bewijsmateriaal te hebben in geval van aanrijdingen of diefstal. Een ander aspect is brandveiligheid; naast installatie, controle en onderhoud van de apparatuur gaat het hierbij ook om het instrueren en trainen van medewerkers. CBO Security is vertrouwd met alle voorschriften en zorgt dat u voldoet aan de wettelijk voorgeschreven maatregelen.

ziekenhuis beveiliging is maatwerk

 • agressief gedrag: waar stress en pijn zijn, kan agressie voorkomen. Jaarlijks worden ziekenhuizen in Nederland geconfronteerd met duizenden incidenten waarbij agressie een rol speelt. Hoe creëer je een ziekenhuis beveiliging die zorgt voor een gastvrije omgeving waarin personeel en patiënten zich ook veilig voelen? CBO Security biedt speciale trainingen voor personeel dat een verhoogd risico loopt om geconfronteerd te worden met agressie, zoals op de Eerste Hulp. Daarnaast kunt u een beroep doen op onze speciaal opgeleide zorgbeveiligers. Zij zijn getraind in het omgaan met emoties, conflicten en geweld en kunnen bij calamiteiten snel en adequaat reageren.
 • digitale beveiliging: u wilt bepaalde delen van uw gebouwen, zoals operatiekamers, afschermen voor onbevoegden? Dat kan bijvoorbeeld door middel van deuren met paslezers. CBS Security kan u helpen met een registratiesysteem waarin personeelsleden toegang krijgen op basis van hun functie. En beveiliging in uw ziekenhuis betekent ook de bescherming van patiëntgegevens, tegenwoordig een zeer gevoelig punt. De bescherming van vertrouwelijke gegevens betekent dat uw digitale systemen goed beveiligd moeten zijn tegen virussen en cyber attacks. CBS Security ondersteunt u daarbij door een analyse van uw systemen en het implementeren van een Security Management Plan.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Waarom ziekenhuis beveiliging uitbesteden?

Een goede beveiliging van uw ziekenhuis kost geld, of u dat nu allemaal zelf regelt of het uitbesteedt aan een specialist. Het belangrijkste argument voor uitbesteding is echter de complexiteit. Ziekenhuis beveiliging heeft te maken met tal van wettelijke en verzekeringsvoorschriften. Als ervaren specialist in zorgbeveiliging weet CBS Security precies aan welke eisen uw ziekenhuis moet voldoen.

Huurt u ons in, dan maken wij een grondige analyse van de situatie en brengen we alle risico’s en benodigde maatregelen in kaart. Wij weten precies welk soort personeel voor welke beveiligingstaken ingezet moeten worden en hebben deze mensen op afroep beschikbaar. Hetzelfde geldt voor de digitale beveiliging, toegangsbewaking en bescherming van vertrouwelijke gegevens. Onze systemen zijn getest in de praktijk en kunnen snel geïmplementeerd worden. Daarmee bespaart u tijd en geld en is de optimale beveiliging van uw ziekenhuis altijd gewaarborgd.

Beveiliging ziekenhuizen: CBO regelt het voor u

Wilt u meer weten over beveiliging ziekenhuizen door CBO Security? Neem contact met ons op. Stuur een bericht naar info@cbosecurity.nl of bel naar 088 – 88 333 66

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.