Bouwatch en C24

Bouwatch tijdelijk bouwbewaking

CBO Security is preferred partner van Bouwatch en haar meldkamer C24. Wij verzorgen als intermediair met onze lokale partners de beveiliging van honderden Bouwatch locaties in heel Nederland. Tientallen bouworganisaties maken dus ook gebruik van de dienstverlening van CBO Security. Natuurlijk zorgen wij voor een gestroomlijnde rapportagestructuur en een duidelijke en eenduidige facturatie. Volledig ontzorgd dus!

CBO Security uw beveiligingsintermediair

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar

BouWatch bouwbeveiliging bouwplaats beveiliging

Meldkamer C24

De C24 Alarm- & Monitoring centrale is een particuliere alarmcentrale en is door het Ministerie van Veiligheid en Justitie toegelaten onder nummer PAC 139. Een PAC meldkamer is hermetisch afgesloten van de buitenwereld en hiermee 100% secure. De ruimte is luchtdicht, voorzien van kogelwerend glas en beschikt over een eigen ventilatiesysteem. Het aanwezige personeel heeft een beveiligingsachtergrond en is speciaal getraind om in alarm- en noodsituaties adequaat te handelen. Zij zijn uit veiligheidsoverwegingen altijd in dubbele bezetting aanwezig.

In Nederland zijn slechts enkele centrales met een PAC certificering. Om een vergunning te krijgen voor deze meldkamer, moet aan strenge criteria worden voldaan. Daarbij wordt de bedrijfsvoering, de huisvesting, de technische uitrusting, de dienstverlening en de deskundigheid en betrouwbaarheid van het personeel onder de loep genomen. C24 is op al deze punten getoetst en 100% veilig bevonden. Daarnaast is C24 als één van de vijf Nederlandse meldkamer gecertificeerd volgens de Europese norm EN 50518 en voldoet daarmee aan de strengste eisen gesteld voor Particuliere Alarmcentrales.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Contact met CBO Security

Wilt u meer weten over de dienstverlening van CBO Security? Neem contact met ons op. Stuur een bericht naar info@cbosecurity.nl of bel naar 088 – 88 333 66

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.