Camerabewaking

Cameratoezicht verhoogt veiligheid

Bent u op zoek naar hoge kwaliteit camerabewaking voor uw pand of bedrijfsterrein? CBO Security helpt u graag verder. Als beveiligingsintermediair regelen wij de volledige beveiliging van uw pand. Dit doen we met meer dan 80 onafhankelijke beveiligingsbedrijven in ons netwerk. Ook installateurs van camerabewaking voor buiten en binnen zijn hierbij aangesloten. CBO Security verzorgt dan ook de volledige beveiliging van uw bedrijf. En u heeft te maken met een vast aanspreekpunt, één duidelijke overeenkomst en natuurlijk slechts één overzichtelijke factuur. Voor meer informatie maakt u een vrijblijvende afspraak.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar
Bewaker - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging

Camerabewaking voor buiten

Camerabewaking voor buiten is een effectieve maatregel om uw pand of bedrijfsterrein te beveiligen. Dat komt niet alleen doordat een eventuele dader snel gepakt kan worden. Een cameramast op uw bedrijfsterrein heeft namelijk ook een preventieve werking. Wanneer een inbreker bijvoorbeeld ziet dat u camerabewaking geïnstalleerd heeft, zal hij of zij uw pand veel sneller overslaan. Dat maakt cameratoezicht een effectieve manier van beveiligen.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Installeren van een cameramast

Wanneer u een cameramast wilt laten installeren voor camerabewaking buiten, wilt u natuurlijk dat een betrouwbaar bedrijf hiermee aan de slag gaat. Laat het daarom over aan CBO Security. Voor een of meerdere locaties door heel Nederland kunt u onze service inschakelen. Wij maken namelijk gebruik van ons extensieve netwerk van beveiligingsbedrijven om landelijke dekking te bieden. Dit netwerk bestaat uit mobiele surveillanten, specialisten in evenementenbeveiliging, maar zeker ook uit professionele, betrouwbare installateurs van camerabewaking. Ook voor het installeren van camerabeveiliging voor buiten kunt u dus op de service van onze lokale specialisten vertrouwen. Wij zorgen voor een vakkundige installatie van een cameramast voor uw bedrijfsterrein.

Kies voor CBO Security

CBO Security is al sinds 2012 de beveiligingsintermediair die met de beveiliging van uw volledige pand aan de slag gaat. Dat doen we door heel Nederland samen met lokale partners uit ons netwerk. Bij CBO Security profiteert u onder andere van de volgende voordelen:

 • Landelijke dekking in Nederland voor het installeren van camerabewaking
 • Een vast aanspreekpunt, één overeenkomst en één factuur
 • Betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat bekend is met uw regio
 • Passend advies voor uw beveiliging behoeften
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar
Bewaker - Walkie Talkie in hand - CBO Security - Mobiele Surveillance

Vrijblijvende offerte voor cameratoezicht

Laat uw cameratoezicht regelen door CBO Security. Voor meer informatie, een persoonlijk beveiligingsadvies voor camerabewaking of natuurlijk een vrijblijvende offerte, neemt u contact met ons op. Dat doet u via het contactformulier hier op de site. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor hoge kwaliteit camerabewaking.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.