Collectieve beveiliging: wat zijn de voordelen?

Wat zijn de voordelen van collectieve beveiliging?

Veel bedrijventerreinen, winkelcentra of haventerreinen hebben hun panden beveiligd door middel van beveiligingscamera’s en alarmsystemen. Dit wordt al jaren gedaan, omdat het een goede basisbeveiliging vormt en omdat het vaak een eenmalige investering is. De afgelopen jaren is er echter steeds meer behoefte aan een meer menselijke vorm van beveiliging. Denk hierbij aan de inzet van bijvoorbeeld beveiligers, portiers of een surveillancedienst. In die situatie kunt u als bedrijf kiezen voor collectieve beveiliging. CBO Security vertelt u in dit artikel meer over de voordelen ervan.

Uw beveiligingsintermediair in Amsterdam

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

collectieve beveiliging

Wat is collectieve beveiliging?

Op veel plekken, zoals winkelstraten, winkelcentra, bedrijventerreinen en haventerreinen, is ’s avonds, ’s nachts en in de weekenden weinig tot geen toezicht. Het is dan ook vaak op die momenten dat inbrekers en andere ongewenste gasten hun slag slaan. Als u samen met veel andere bedrijven deel uitmaakt van een bepaald gebied, is het in veel gevallen rendabel om collectieve beveiliging in te huren. Hierbij worden de kosten verdeeld over alle bedrijven die er gebruik van maken.

Al uw beveiligingszaken in Amsterdam door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Voordelen collectieve beveiliging

Collectieve beveiliging bestaat vaak uit een mobiel surveillance team dat in de avonduren en in het weekend rondes maakt in het gebied in kwestie en een oogje houdt op de situatie. Hierbij wordt gelet op verdachte personen, voertuigen en situaties. Met collectieve beveiliging heeft u de volgende voordelen:

 • U deelt de kosten met de andere bedrijven in het gebied.
 • Er kan snel en concreet worden gehandeld in geval van nood.
 • Uw bedrijf is representatiever.
 • Beveiliging is optimaler en de criminaliteit wordt teruggedrongen.

Kennis en ervaring

Voor u, uw bedrijf en de bedrijven om u heen is het met collectieve beveiliging erg prettig om te weten dat de beveiligers in kwestie na verloop van tijd bekend zijn met het gebied. Hierdoor kunnen ze gerichter surveilleren en efficiënter werken. Een beveiliger in de P.C. Hooftstraat weet dat hij of zij op andere dingen moet letten, dan bijvoorbeeld een beveiliger in het winkelcentrum van een klein stadje. Op die manier heeft u optimale beveiliging voor uw bedrijf en uw omgeving op maat.

mobiele surveillance amsterdam voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Meer weten over collectieve beveiliging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van collectieve beveiliging? Neem dan contact met ons op. Bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen. Bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.