Evenementenbeveiliging

Beveiliging voor uw evenement

Bent u op zoek naar gespecialiseerde evenementenbeveiliging? Neem dan contact op met CBO Security. Wij regelen de volledige beveiliging voor uw evenement. CBO, Centraal Beveiligingsorgaan, is de intermediair die de beveiliging verzorgt voor (kleinschalige) evenementen. Hierbij heeft u als organisator te maken met een vast aanspreekpunt, één duidelijke overeenkomst en slechts één factuur. We bieden landelijke dekking, omdat we werken met een netwerk van meer dan 80 beveiligingsspecialisten door heel Nederland. Waar in het land uw (kleinschalige) evenement dan ook plaatsvindt, wij kunnen de evenementenbeveiliging verzorgen. Voor meer informatie maakt u een vrijblijvende afspraak.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Evenementenbeveiliging door heel Nederland

Waar in Nederland u ook een evenement gaat organiseren, bij CBO Security heeft u altijd landelijke dekking voor de evenementenbeveiliging. Ook bij het organiseren van (kleinschalige) evenementen op verschillende plekken, schakelt u ons in voor de beveiliging. Wij verzorgen de beveiliging van uw evenement met de hulp van ons netwerk aan betrouwbare, onafhankelijke, regionale beveiligingsbedrijven. Dat netwerk bestaat onder andere uit installateurs van beveiligingscamera’s, mobiele surveillanten en andere beveiligingsspecialisten, waaronder natuurlijk organisaties gericht op evenementenbeveiliging. Kies voor CBO Security, en de volledige beveiliging van uw evenement is in een klap geregeld. Als beveiligingsintermediair regelt CBO Security de benodigde taken als toegangscontrole en surveillancerondes bij verschillende beveiligingspartners waar gewenst. Hierdoor heeft u slechts een aanspreekpunt voor alle beveiliging. Neem contact op om de mogelijkheden met onze specialist te bespreken.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Kies voor CBO Security

Al sinds 2012 is CBO Security actief als de beveiligingsintermediair voor klanten door heel Nederland. Wij regelen de complete beveiliging voor bedrijven en instanties. Ook voor beveiliging van kleinschalige, tijdelijke evenementen bent u bij ons aan het juiste adres. Wanneer u gebruik maakt van onze unieke service, kunt u onder andere rekenen op:

 • Landelijke dekking in Nederland voor evenementenbeveiliging
 • Een vast aanspreekpunt, met één overeenkomst en slechts één factuur
 • Betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat bekend is met uw regio
 • Passend advies de beveiliging behoeften voor uw evenement
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar
Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Vrijblijvende offerte voor evenementenbeveiliging

Voor meer informatie over de mogelijkheden van evenementenbeveiliging door CBO Security, een persoonlijk advies of vrijblijvende offerte, maakt u direct een afspraak. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. Maak van CBO Security uw partner voor de volledige beveiliging van uw evenement.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.