Hoe kunnen we jouw kantoorpand beveiligen?

CBO Security: voor de beveiliging van uw kantoorpand

Bent u een ondernemer? Heeft u een eigen kantoorpand voor uw bedrijf? Dan wilt u uiteraard dat uw pand 24/7 veilig is. Gelukkig zijn er vandaag de dag verschillende manieren om een kantoorpand te beveiligen. CBO Security is dé aangewezen expert op dit gebied en op die van objectbeveiliging. We vertellen u als ondernemer in dit blog dan ook graag meer over hoe we uw kantoorpand kunnen beveiligen.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging bedrijventerrein met camerabewaking

Objectbeveiliging

CBO is uw betrouwbare partner op het gebied van objectbeveiliging. Een objectbeveiliger is een beveiliger van een bedrijf of terrein dat de taken van een surveillant, portier, receptionist of bewaker uitvoert. In de brede zin van het woord is een objectbeveiliger verantwoordelijk voor het totaalplaatje op het gebied van beveiliging kantoorpand. Hij of zij doet dit door het bewaken van personen en goederen en het signaleren en tegengaan van ongeregeldheden. Een objectbeveiliger neemt over het algemeen de volgende taken op zich:

 • Toegangscontrole en -registratie
 • Brand- en sluitrondes
 • Sleutelbeheer
 • Receptietaken
 • Begeleiden van reparaties en installaties

Alarminstallatie en alarmopvolging

Een goede alarminstallatie is essentieel voor elk kantoorpand. Met CBO Security heeft u een beveiligingspartner die is aangesloten bij een alarmcentrale met regionale alarmopvolging. We regelen op deze manier de complete beveiliging voor uw bedrijf met beveiligingspartners in de regio. Hierbij heeft u altijd één vast aanspreekpunt, één overeenkomst en slechts één factuur. Wij schakelen voor uw bedrijf een betrouwbare alarmcentrale in met alarmopvolging in uw regio die snel ter plaatse kan zijn.

Geen toegang voor onbevoegden

Met bouwbeveiliging houdt u onbevoegden van het bouwterrein af. Onbevoegden kunnen schade aan constructies, verontreiniging van materialen of sabotage veroorzaken. Door middel van toegangscontrole en monitoring kan ongeautoriseerde toegang effectief worden beperkt.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Volledige beveiliging van uw kantoorpand

Met ons als uw partner heeft u dus complete beveiliging voor uw kantoorpand bij één partij. Zo bent u verzekerd van snel en praktisch handelen in geval van nood. We regelen voor u dus alarmopvolging en objectbeveiliging. We zijn dan ook niet voor niets al sinds 2012 actief als beveiligingsintermediair voor bedrijven verspreid door heel Nederland. Wij regelen voor uw bedrijf een complete beveiligingsoplossing via ons netwerk van onafhankelijke beveiligingspartners. Door gebruik te maken van onze unieke service, geniet uw bedrijf van de volgende voordelen:

 • Landelijke dekking in Nederland voor alarmcentrale en alarmopvolging
 • Een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur
 • Betrouwbare beveiligingspartners die bekend zijn met uw regio
 • Passend advies voor uw beveiliging behoeften
 • CBO Security is 24/7 bereikbaar

Beveiliging van uw kantoorpand goed geregeld

Bij ons rekent u dus altijd op de volledige beveiliging van uw kantoorpand. Onze objectbeveiliger zorgt er altijd voor dat uw pand veilig is en met alarmopvolging door ons wordt er altijd snel actie ondernomen. Bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.