Hoe werkt toegangscontrole?

Waarom toegangscontrole een must voor uw onderneming is

U wilt de veiligheid van uw onderneming waarborgen. Een manier om dat te doen is met toegangscontrole. Met toegangscontrole kunt u op een flexibele manier bepalen wie op welk moment uw bedrijf binnenloopt. U controleert als het ware wie wanneer toegang heeft tot uw gebouw. En dat is heel handig. Waarom? Dat vertelt CBO Security u graag. Ook vertellen we u hoe toegangscontrole werkt. Lees dus snel verder.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Daarom toegangscontrole

Sluit u uw bedrijfspand af door sloten met sleutels? Weet dan dat de deuren vaak heel de dag door ontgrendeld zijn. Hierdoor kan iedereen gedurende de dag eenvoudig uw pand betreden. Ook ongewenst! Diefstal is zo niet te voorkomen. Daarom kunt u beter een toegangscontrole systeem installeren. Uw personeel krijgt dan kaarten en tags waarmee zij toegang krijgen tot gecontroleerde deuren. Ongewenste bezoekers kunnen uw pand dus niet meer binnenkomen. Mochten deze elektronische sleutels gestolen worden, of kwijt worden geraakt, dan kunnen ze eenvoudig worden geblokkeerd en uit het systeem worden verwijderd.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Hoe toegangscontrole werkt

Met een toegangscontrole systeem kunt u alle deuren die door het systeem aangestuurd worden automatisch vergrendelen als de deur dicht valt. Uw personeel kan de deur weer open krijgen door middel van een geldige kaart, taf of pincode. Iemand die hier niet over beschikt, krijgt geen toegang tot uw pand en blijft voor een gesloten deur staan. Dat zorgt ervoor dat ongewenste bezoekers buiten blijven. Dit geldt ook voor plekken waar niet alle werknemers mogen komen. U kunt de toegang tot deze plekken beperken tot personen die er specifiek recht op hebben. Kortom: met toegangscontrole zorgt u voor extra veiligheid in en om uw bedrijfspand.

CBO Security: uw beveiligingsintermediair

Zorg er ook voor dat uw activa en werknemers beschermd zijn door toegangscontrole te laten installeren. CBO Security kan u hierbij helpen. Wij weten wat er nodig is om uw bedrijfspand te beveiligen. Wat bieden wij u verder? Dit zijn onze voordelen:

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Afspraak maken voor toegangscontrole

Wilt u toegangscontrole voor uw bedrijf? CBO Security helpt u hier graag bij. Als onafhankelijke intermediair voor beveiliging kunnen wij lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio regelen. Wilt u een afspraak maken? Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Of heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.