Kantoorbeveiliging

Beveiliging van uw kantoorpand

Voor de complete beveiliging van uw kantoorruimte, bent u bij CBO Security aan het juiste adres. Wij regelen de volledige kantoorbeveiliging met lokale beveiligingsspecialisten bij u uit de regio. Hierbij heeft u te maken met één vast aanspreekpunt van CBO Security, één overeenkomst en natuurlijk slechts één factuur voor de volledige beveiliging van uw kantoor. Door middel van ons netwerk van beveiligingsspecialisten kunnen we dekking bieden in heel Nederland. Ook wanneer er sprake is van kantoorbeveiliging op meerdere locaties. Voor meer informatie en een vrijblijvende afspraak, neemt u contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Kantoorbeveiliging CBO Security

Specialist in kantoorbeveiliging door heel Nederland

Op een kantoor zijn veel waardevolle spullen terug te vinden. Niet alleen computers en andere elektronica, maar ook is er vaak gevoelige informatie te vinden. Kantoorbeveiliging is dan ook ontzettend belangrijk. CBO Security regelt de beveiliging van uw kantoor van a tot z. Ook wanneer u meerdere kantoorruimtes in Nederland heeft, kunt u bij CBO Security rekenen op een vast aanspreekpunt, een duidelijke overeenkomst en een enkele factuur. Dat komt omdat we samenwerken met lokale, onafhankelijke beveiligingsbedrijven gevestigd door heel Nederland. Zij verzorgen kantoorbeveiliging in de vorm van toegangscontroles, brand- en sluitrondes en voeren algemene controles uit.

Wilt u ook al uw beveiligingszaken bij één partij neerleggen?
Vertrouw dan op de expertise van CBO security.

Kantoorbeveiliging met toegangscontrole

In sommige kantoorruimtes komen dagelijks behoorlijk wat mensen over de vloer. Is dat ook bij u het geval? CBO Security regelt kantoorbeveiliging door middel van toegangscontrole. Dit wordt gedaan door een vriendelijk, gastvrij ontvangst te combineren met strikte toezichthouding. Zo wordt de beveiliging van uw kantoorruimte aanzienlijke versterkt.

Brand- en sluitrondes

Kantoorbeveiliging betekent niet alleen het beveiligen van een pand tegen schade die door personen aangericht kan worden. De beveiliger kan namelijk ook een brandronde uitvoeren. Tijdens de controle wordt er gekeken of er gevaarlijke situaties zijn die een brand zouden kunnen veroorzaken. Ook zet de beveiliger na de controle het (brand)alarm aan. Deze controle gaat natuurlijk gepaard met een sluitronde, waarbij gecontroleerd wordt of de ramen en deuren goed gesloten zijn. Met CBO Security heeft u deze volledige beveiliging van uw kantoor door een specialist eenvoudig geregeld.

Kies voor CBO Security

CBO Security gaat al sinds 2012 aan de slag als beveiligingsintermediair bij bedrijven door heel Nederland. Wij verzorgen een complete beveiligingsoplossing, ook voor uw kantoorpand. Hierbij gebruiken we ons netwerk van meer dan 80 beveiligingsbedrijven gevestigd door heel Nederland. U profiteert hierbij onder andere van de volgende voordelen:

 • Landelijke dekking in Nederland voor kantoorbeveiliging
 • Vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur
 • Betrouwbaar beveiligingsbedrijf dat bekend is met uw regio
 • Passend advies voor de beveiliging behoeften voor uw bedrijf
 • Wij zijn altijd 24/7 bereikbaar
Twee Camera's - CBO Security - voor al uw beveiligingsoplossingen

Ontvang een vrijblijvende offerte voor kantoorbeveiliging

Voor meer informatie, een persoonlijk advies voor de beveiliging van uw kantoorpand of een vrijblijvende offerte, neemt u direct contact op met CBO Security. Dat doet u door hier op de site het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security is uw partner voor kantoorbeveiliging door heel Nederland.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.