In gesprek met directeur van JG Beveiliging Jan Goldenbelt

“Als JG Beveiliging zijn wij het visitekaartje van het bedrijf van onze klant. We bestaan nu 11 jaar en zijn uitgegroeid tot een professioneel, volwassen en gezond bedrijf. Daar ben ik trots op!” Jan Goldenbelt komt zelf uit Westland en weet als geen ander hoe hij zijn klanten van dienst kan zijn.

Jan: “Na jaren in de beveiliging te hebben gewerkt, wilde ik iets anders. Ik ging aan de slag als docent Beveiliger op een school. Na dit een aantal jaren te hebben gedaan, verlangde ik weer terug naar het werkveld. Ik had immers alle diploma’s op zak. Het laatste bedrijf waar ik werkte ging failliet waardoor op straat terecht kwam. De ene na de andere tegenslag volgde. Tot mijn vrouw op een gegeven moment tegen mij zei: “Dan moet je voor jezelf gaan beginnen.” In het begin moest ik daar niets van weten. Maar uiteindelijk heb ik toch naar haar geluisterd. En dus hebben we samen 11 jaar geleden JG Beveiliging opgericht.”

Visitekaartje
JG Beveiliging is inmiddels al jaren een vertrouwd gezicht en een gevestigde naam in Westland en omstreken. Ze bieden hulp aan zowel mkb’ers als particulieren. “Wij zijn het visitekaartje voor een bedrijf. Onze beveiligers zijn gastheer of gastvrouw voor het personeel en de bezoekers van het bedrijf. We werken zoveel mogelijk met roulatiediensten, zodat er vaak een herkenbaar en vertrouwd gezicht bij de ingang zit”, aldus Jan.

Lokaal betrokken
Vanaf het begin werkt JG Beveiliging al met CBO Security samen. CBO Security is een overkoepelend orgaan met ongeveer 80 partnerbedrijven in Nederland. Doordat ze met lokale partners werken, kunnen ze het hele land bedekken. Jan van JG Beveiliging: “Wij spreken de taal van onze klanten. Ik heb er jarenlang hard voor gewerkt om te weten en te begrijpen wat onze klanten willen. Daarbij kom ik zelf uit het werkveld én uit deze regio. Ik weet hoe wij onze klanten zo goed mogelijk van dienst kunnen zijn. En als dat betekent dat ik ’s nachts om 02.00 uur nog uit bed moet, dan doe ik dat.”

Samenwerking
De samenwerking met CBO Security bevalt Jan vanaf het eerste moment al erg goed. Zo vertelt hij: “We hebben CBO bijna dagelijks aan de telefoon. De lijnen zijn heel kort en er is veel persoonlijk contact. Het is een hele betrouwbare, professionele organisatie. Voor klanten is het ook fijn. Er is een landelijke dekking en een regionale, met daardoor afgestemde, dienstverlening.”

Dienstverlening
Bij JG Beveiliging werken alleen gediplomeerde beveiligers. “We zijn een klein ploegje en daardoor voelt het soms als een familiebedrijf. Ik heb een bepaalde band met de beveiligers. Ze zijn daardoor ook super gemotiveerd.” Meer weten over CBO Security en de diensten die wij aanbieden? Kijk hier voor meer informatie.

Share This