Samenwerkingsovereenkomst CBO Security en Belcentrale Security Systems

Landelijke samenwerking met Belcentrale

Per 1 April is Belcentrale Security Systems een landelijke overeenkomst aangegaan met CBO.

Belcentrale  Security is ontstaan uit Belcentrale, een bedrijf dat  al ruim 20 jaar oplossingen levert voor zakelijke telefonie. Zo staan ze bekend als een van de eerste aanbieders van VoIP aan MKB-bedrijven. Belcentrale is gespecialiseerd in franchise oplossingen en is een gecertificeerd bedrijf met o.a. CCV (Borg) Kiwa NCP en VCA.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar

digitalisering van alarmsystemen

Digitalisering van alarmsystemen

Naast telefonie bleek er bij klanten ook steeds vaker vraag naar het digitaliseren van alarmsystemen. Aanleiding hiervoor is de uitfasering van ISDN en het analoge netwerk per September van dit jaar speelt daarbij een rol. Dit leidt tot het stap-voor-stap omzetten van de alarmsystemen.

Aansluitingen van de systemen gaan naar de meldkamer C24, onder andere bekend als meldkamer van Bouwatch. Ook worden beveiligingsoplossingen aangeboden in de vorm van alarmopvolging en surveillance. Daarvoor is nu een overeenkomst aangegaan met CBO Security en haar partnernetwerk.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Netwerk van samenwerkende beveiligingsbedrijven

CBO staat voor Centraal Beveiligingsorgaan maar werkt onder de naam CBO Security. De samenwerkende bedrijven bieden landelijke dekking op het gebied van professionele beveiliging. Specialisaties zijn onder andere objectbeveiliging, zorgbeveiliging en mobiele surveillance.

De hechte samenwerking leidt tot een volledige landelijke dekking, maar klanten kunnen tegelijk profiteren van de lokale kennis van het beveiligingsbedrijf in hun regio.
CBO Security verwelkomt Belcentrale Security en biedt daarmee haar klanten in heel Nederland een nog betere dienstverlening.

Contact met CBO Security

Wilt u meer weten over onze samenwerkingsovereenkomst? Neem contact met ons op. Stuur een bericht naar info@cbosecurity.nl of bel naar 088 – 88 333 66

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.