Security bedrijf inschakelen

Security bedrijf inschakelen: zo helpt het uw onderneming

Beveiliging: we krijgen er in het dagelijks allemaal wel eens, op de één of andere manier, mee te maken. Of het nu gaat om beveiligingscamera’s in een kantoorgebouw of een beveiliger die de orde in stand houdt in een supermarkt. Voor particulieren, maar ook voor veel verschillende ondernemers, kan het inschakelen van een security bedrijf zeer interessant zijn. Afhankelijk van uw onderneming, is de ene vorm van beveiliging interessanter dan de andere. Alle soorten beveiliging uitlichten in één artikel, is natuurlijk niet te doen. Daarom lichten we er hier een paar uit om uw een duidelijk beeld te geven van wat een security bedrijf voor uw onderneming kan betekenen.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

security bedrijf inschakelen

Objectbeveiliging

Als we het hebben over objectbeveiliging, dan hebben we het over het beveiligen van gebouwen zoals kantoren en andere bedrijfspanden. Dit wordt vaak gedaan voor het voorkomen van diefstal omdat er in bedrijven vaak waardevolle spullen te vinden zijn. Voor de meeste bedrijven geldt dat er niet 24/7 personeel aanwezig is. Dat betekent dat een deel van de tijd een gebouw onbeheerd is. Dit verandert zodra u voor objectbeveiliging kiest. Naast het veilig houden van uw pand, zorgt een objectbeveiliger ook voor toegangscontroles, brand- en sluitrondes en algemene controles. CBO Security is als security bedrijf dan ook gespecialiseerd in objectbeveiliging. Met ons is de beveiliging van uw bedrijf dan ook altijd uitstekend geregeld.

Bouwbeveiliging

Bouwplaatsen en bouwterreinen zijn vaak relatief makkelijk bereikbaar voor indringers. Omdat deze vooral ’s nachts vaak slecht verlicht zijn, komen inbraken en vandalisme er vaak voor. Een security bedrijf inschakelen voor bouwbeveiliging is dan ook zeker geen overbodige luxe. Bouwbeveiliging uit zich bijvoorbeeld in controles door een beveiliger wanneer het personeel de bouwplaats verlaten heeft. Daarnaast kunt u denken aan alarmsystemen, camera-installaties, toegangscontroles en brandveiligheidschecks. Met een security bedrijf zoals CBO Security heeft u uw bouwplaats altijd optimaal beveiligd.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Security bedrijf: andere soorten beveiliging

Met een gerenommeerd security bedrijf zoals CBO security kunt u rekenen op een landelijke dekking. Als intermediair hebben we altijd de juiste partner voor uw bedrijf en voor het type beveiliging dat u wenst. We hebben meer dan 80 security bedrijven in ons netwerk. Deze zitten verspreid door heel het land. Naast objectbeveiliging en bouwbeveiliging, rekent u bij ons op nog andere soorten beveiliging. U denkt hierbij aan:

 • Alarmopvolging
 • Mobiele surveillance
 • Kantoorbeveiliging
 • Evenementenbeveiliging
 • Zorgbeveiliging

Security bedrijf laten inzetten door CBO Security

Security bedrijf inschakelen via CBO Security

Er zijn voor zowel bedrijven als particulieren dus verschillende redenen om een security bedrijf in te schakelen. Heeft u hier nog vragen over, wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met CBO Security. Maak direct een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel met 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.