Wat is alarmopvolging?

Alarmopvolging

Alarmopvolging is een essentieel onderdeel van een beveiligingsdienst. Bij alarmopvolging reageren beveiligingsdiensten op alarmmeldingen die worden geactiveerd door bijvoorbeeld inbraakalarmsystemen, brandalarmsystemen of andere soorten beveiligingsapparatuur. Hierdoor kan er snel gehandeld worden als er bijvoorbeeld sprake is van inbraak of brand. Zo blijft uw bedrijfspand veilig. CBO Security vertelt u hier graag meer over alarmopvolging en wat het voor u kan betekenen.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Alarmopvolging voor uw bedrijf

Als ondernemer wilt u natuurlijk dat uw bedrijfspand optimaal beveiligd is tegen criminaliteit, brand en andere mogelijke calamiteiten. Uw bedrijf goed beveiligen begint natuurlijk met de juiste voorzorgsmaatregelen, zoals een goede alarminstallatie, rookmelders etc. Vervolgens wilt u ook dat er snel gehandeld wordt zodra zich er een noodsituatie voordoet. Met alarmopvolging weet u zeker dat, als uw alarmsysteem afgaat, er een melding binnenkomt bij een alarmcentrale. Er is vervolgens snel een beveiligingsspecialist bij u ter plaatse.

Alarmopvolging van CBO Security

CBO Security staat klaar met een landelijke dekking voor uw bedrijf. Heeft u meerdere panden die beveiligd moeten worden? Wij zorgen ervoor dat uw bedrijf wordt aangesloten bij een lokale alarmcentrale. Ons netwerk bestaat uit meer dan 80 onafhankelijke en betrouwbare beveiligingsbedrijven, waaronder installateurs, mobiele surveillanten en andere beveiligingsspecialisten. Zij zijn gevestigd door heel Nederland, dus ook bij u in de regio.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Onze service aan u

CBO Security heeft al vele jaren ervaring als beveiligingsintermediair voor klanten verspreid over heel Nederland. Wij regelen voor elk bedrijf volledige beveiligingsoplossingen via ons netwerk van onafhankelijke beveiligingspartners. Door ons unieke systeem profiteert u al snel van het volgende:

  • Landelijke dekking in Nederland voor alarmcentrale en alarmopvolging
  • Een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur
  • Betrouwbare beveiligingspartners die bekend zijn met uw regio
  • Passend advies voor uw beveiliging behoeften
  • CBO Security is 24/7 bereikbaar

Meer informatie en contact

Wilt u meer weten over alarmopvolging? Wilt u meer informatie over wat CBO Security op dit gebied voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met onze specialisten op het gebied van beveiliging. We bespreken graag met u de mogelijkheden op dit gebied om zo tot een goed advies te komen. Maak een afspraak met ons voor meer informatie en bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.