Wat zijn de relevante beveiliger certificaten waar u naar moet kijken?

Dit zijn de relevante beveiliger certificaten waar u naar moet kijken

Bent u op zoek naar een goed en betrouwbaar beveiligingsbedrijf? Voor objectbeveiliging, bouwbeveiliging, mobiele surveillance, camerabewaking, alarmopvolging of andere vormen van beveiliging? Dan kunt u natuurlijk de websites van de verschillende beveiligingsbedrijven met elkaar vergelijken om te kijken welk bedrijf het beste bij u past, maar dat zegt nog niets over de kwaliteit van een beveiligingsbedrijf. Een goed en betrouwbaar beveiligingsbedrijf bezit namelijk enkele relevante beveiliger certificaten. CBO Security vertelt u welke beveiliger certificaten dit zijn.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging bedrijventerrein met camerabewaking

Winkelsurveillance

Heeft u een beveiligingsbedrijf nodig voor winkelsurveillance? Kijk dan of het beveiligingsbedrijf dat u wilt inschakelen beschikt over het certificaat Winkelsurveillance. Dit certificaat is vereist om in burger, dat betekent niet geüniformeerd, te mogen werken als winkelsurveillant, zoals vermeld in de Rpbr. Het certificaat Winkelsurveillance kan alleen worden behaald door gediplomeerde beveiligers die in een winkel werken.

Persoonsbeveiliging

Het kan ook nodig zijn dat u een persoon wilt beveiligen. Dan is het handig om te controleren of een beveiligingsbedrijf beschikt over het certificaat Persoonsbeveiliging. Dit certificaat is vereist om in burger, dus ook hier niet geüniformeerd, te mogen werken als persoonsbeveiliger, zoals vermeld in de Rpbr. Ook voor dit certificaat geldt dat het alleen behaald kan worden door gediplomeerde beveiligers.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Alarmcentralist

Om als alarmcentralist te mogen werken, hoeft geen diploma Beveiliger behaald te worden. Het certificaat Basisopleiding centralist alarmcentrales (BoCA) is ook voldoende. Beschikt een beveiligingsbedrijf hierover? Dan kunt u erop vertrouwen dat zij u prima van dienst kunnen zijn.

Waarom CBO Security?

Een goed en betrouwbaar beveiligingsbedrijf, dat is CBO Security. Wij regelen alle beveiligingszaken voor u en bieden u het volgende:

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

Meer informatie?

Op het gebied van beveiliging zijn er dus verschillende certificaten te behalen. We hebben ze nog niet eens allemaal benoemd. Het belangrijkste dat we u willen meegeven, is om altijd te controleren of een beveiligingsbedrijf over bepaalde certificaten beschikt. Als dat zo is, kunt u er zeker van zijn dat u een goed en betrouwbaar beveiligingsbedrijf inschakelt. Wilt u hier meer informatie over? Heeft u vragen? Of wilt u CBO Security inschakelen voor uw beveiliging? Bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.