Welke soorten beveiliging zijn er?

CBO Security regelt diverse soorten beveiliging

U heeft zich misschien wel eens afgevraagd: welke soorten beveiliging zijn er eigenlijk? Als u alle verschillende soorten op een rij zou zetten, zou deze aardig lang worden. Daarom heeft CBO Security in dit blog een overzicht gemaakt van de soorten beveiliging die wij bieden. Maar eerst willen we twee ervan graag wat dieper uitlichten, zodat u meer inzicht krijgt in wat deze soorten beveiliging inhouden. Wilt u liever met een van onze medewerkers een of meerdere vormen van beveiliging doornemen om te kijken of deze bij uw situatie passen? Neem dan direct contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair in Amsterdam

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

cbo security regelt diverse soorten beveiliging

Objectbeveiliging

Objectbeveiliging is het beveiligen van objecten, in de meeste gevallen gaat het om gebouwen, zoals die van bedrijven. Hierdoor kan bijvoorbeeld diefstal voorkomen worden, want bij bedrijven zijn vaak waardevolle spullen te vinden. Niet op elk moment van de dag zijn er immers mensen aanwezig om hier een oogje op te houden. Behalve wanneer u werkt met een beveiliger. Zo’n objectbeveiliger doet trouwens veel meer. Denk bijvoorbeeld aan toegangscontroles, brand- en sluitrondes en algemene controles. CBO Security werkt samen met ruim 80 betrouwbare en onafhankelijke beveiligingsbedrijven. De beveiliging van uw bedrijf is dan ook in goede handen.

Al uw beveiligingszaken in Amsterdam door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Bouwbeveiliging

Bouwbeveiliging is geen overbodige luxe. Doordat bouwplaatsen vaak eenvoudig bereikbaar en slecht verlicht zijn, komt vandalisme en diefstal er regelmatig voor. CBO Security verzorgt de volledige beveiliging van uw bouwplaats. Dit kan bijvoorbeeld door controle wanneer de werknemers de bouwplaats verlaten hebben. Maar ook op andere manieren, zoals met alarm- en camerasystemen, toegangscontrole en controle op brandveiligheid. Welke vorm van bouwbeveiliging u ook nodig heeft, met CBO Security is dit altijd goed geregeld.

Andere soorten beveiliging

Bij CBO Security heeft u altijd landelijke dekking. Als intermediair schakelen wij een van onze beveiligingspartners in die gespecialiseerd is in de vorm van beveiliging die u wenst. In ons netwerk vindt u ruim 80 beveiligingsbedrijven, gevestigd door heel Nederland. Naast objectbeveiliging en bouwbeveiliging, bieden we nog veel meer vormen van beveiliging, zoals:

 • Alarmopvolging
 • Mobiele surveillance
 • Kantoorbeveiliging
 • Evenementenbeveiliging
 • Zorgbeveiliging

mobiele surveillance amsterdam voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

CBO Security inschakelen voor alle soorten beveiliging

Hierboven heeft u meer inzicht gekregen in de vraag: welke soorten beveiliging zijn er? Heeft u hier nog vragen over, wilt u persoonlijk advies of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan contact op met CBO Security. Maak direct een afspraak via het contactformulier hier op de site, bel met 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.