Winkelbeveiliging

Waarom en hoe uw winkel laten beveiligen?

Het klinkt wat oneerbiedig naar iedereen die het goede met de wereld voor heeft, maar wie een winkeleigenaar of uitbater is, weet dat winkeldieven de laatste tijd enorm actief zijn. Het is schering en inslag. En dat klopt eigenlijk ook wel, want nergens ter wereld stelen winkeldieven meer dan in Nederland. En een ondernemer wil zich daar bij voorkeur niet mee bezighouden, maar hij of zij moet wel! De realiteit is dat bij menig winkel in binnensteden de winkeldieven met bosje binnenkomen en op gewiekste wijze hun slag slaan. Dat is niet alleen nadelig voor de inkomsten van de winkeleigenaar. Klanten die het zien gebeuren of merken, voelen zich er onveilig door. Met winkelbeveiliging zorgt u ervoor dat uw winkel in de gaten gehouden wordt door professionele beveiligers die calamiteiten en diefstal kunnen voorkomen. Lees hieronder meer over het waarom en hoe uw winkel beveiligen.

Uw beveiligingsintermediair in Amsterdam

  • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
  • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
  • 1 vast aanspreekpunt
  • Werkzaam in heel Nederland
  • 24/7 bereikbaar

Winkelbeveiliger op trap met walkie talkie - CBO Security - Winkelbeveiliging

Winkelbeveiliging is maatwerk

Iedere winkel heeft een eigen signatuur en productenrange en heeft daardoor te maken met een ander soort risicofactoren. Het maakt ook nog verschil of uw winkel zich in een winkelstraat bevindt of dat die in een winkelcentrum gevestigd is. Ervaren winkelbeveiligers hebben hun sporen in winkelbeveiliging reeds verdiend en hebben niet alleen oog voor winkeldieven; ze hebben er ook de nodige voelsprieten voor ontwikkeld. Ze hebben ruime ervaring in het beveiligen van verschillende soorten winkels. Van retailers tot supermarkten. Samen met de winkeleigenaar stellen ze een beveiligingsplan op die past bij de daar aanwezige beveiligingsbehoeften.

Al uw beveiligingszaken in Amsterdam door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Wat doet een winkelbeveiliger?

Als winkeleigenaar of medewerker kunt u te maken krijgen met diverse calamiteiten of beveiligingsissues. Waar een winkelbeveiliger druk mee is, is doorgaans winkeldiefstal.
Hij of zij zorgt er dan vooral voor dat diefstallen worden voorkomen. Daarnaast zorgt een winkelbeveiliger ook voor een vertrouwd en veilig gevoel voor het winkelend publiek. En verder is de winkelbeveiliger getraind om BHV toe te passen of erbij te assisteren, zorgt hij/zij voor brandpreventie en grijpt voortijdig in bij verdachte situaties.

Waarom winkelbeveiliging inschakelen?

Winkelbeveiligers zijn gespecialiseerd op het gebied van veiligheid en diefstal in winkels. Ze hebben een proactieve houding en zorgen ervoor dat zowel klanten als medewerkers zich in de winkel veilig voelen. Daarnaast behoeden zij de winkel zoveel mogelijk voor winkeldiefstal. Dat doen ze onder andere door zoveel mogelijk gesprekken aan te gaan met klanten en te letten op verdacht of afwijkend gedrag. Daarnaast zorgt de winkelbeveiliger ook voor de nodige gastvrijheid en klantvriendelijkheid.

Winkel laten beveiligen - CBO Security - winkelbeveiliging

Meer weten over winkelbeveiliging?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van maatwerk winkelbeveiliging? Neem dan contact met ons op. Bel naar 088-8833366 of stuur een e-mail naar info@cbosecurity.nl. U kunt ook het contactformulier op de website invullen.

    Heeft u vragen over onze dienstverlening?

    Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.