Wat doet een beveiligingsintermediair?

Werkzaamheden van een beveiligingsintermediair

CBO Security is de specialist die u inschakelt wanneer u een pand of terrein goed wilt beveiligen. Wij gaan namelijk aan het werk als beveiligingsintermediair. We regelen uw gehele beveiliging, waar ook in Nederland. Dit doen we met de hulp van een groot netwerk aan gespecialiseerde beveiligingspartners. Maar hoe gaan we als beveiligingsintermediair precies te werk? En wanneer kunt u onze diensten inschakelen? We vertellen er in dit blog meer over.

CBO Security uw beveiligingsintermediair

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiligingsintermediair CBO security Frank Dorenbos

Beveiliging door heel Nederland

U kunt natuurlijk de beveiliging voor uw bedrijf zelf regelen. Maar dit kan behoorlijk wat werk zijn. Heeft u verschillende panden door Nederland? Dan is dit een nog grotere uitdaging, vooral wanneer de locaties regelmatig veranderen. Als beveiligingsintermediair kan CBO Security u hierbij helpen. Wij regelen de volledige beveiliging voor u, door heel Nederland. We regelen alle beveiliging die u voor uw pand of bedrijfsterrein nodig heeft. Hierbij kunt u denken aan camerabeveiliging, toegangscontrole, mobiele surveillance en meer. We schakelen hierbij de hulp in van gespecialiseerde bedrijven uit ons grote landelijke netwerk. Heeft u meerdere panden of terreinen in Nederland? Dan regelen we de beveiliging op elke locatie. Ook wanneer de locaties regelmatig veranderen, wat bijvoorbeeld het geval is bij bouwterreinen. Ongeacht de verschillende services en de verschillende locaties, u heeft altijd te maken met een vast aanspreekpunt, één factuur en één complete rapportage.

Al uw beveiligingszaken in heel Nederland door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Diensten van CBO Security

Welke diensten CBO Security kan regelen als beveiligingsintermediair? Alles wat te maken heeft met de beveiliging van uw pand of terrein! Wij verzorgen altijd een oplossing op maat. Voorbeelden van onze diensten zijn:

Voordelen van een beveiligingsintermediair

Waarom u juist zou kiezen voor de services van een beveiligingsintermediair in plaats van zelf de beveiliging van uw pand te regelen? Wij zetten de voordelen op een rij:

 • Het vinden van een goede, betrouwbare beveiligingsspecialist kost veel tijd. Wij nemen u dit werk uit handen.
 • Voor verschillende diensten zult u verschillende specialisten in moeten schakelen. CBO Security verzorgt de volledige beveiliging voor u.
 • Wanneer u meerdere locaties in Nederland heeft, moet u dit werk voor elke locatie doen. CBO Security biedt landelijke dekking.
 • In plaats van allemaal verschillende facturen van verschillende beveiligingsspecialisten heeft u één factuur.
 • U ontvangt van CBO Security één heldere rapportage van de volledige beveiliging.

Laat uw beveiliging aan ons over

De beveiliging van uw pand of terrein is bij beveiligingsintermediair CBO Security dus in goede handen! Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte vult u het contactformulier hier op de site in. We zijn ook telefonisch te bereiken via 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.