Beveiliging Ede

Expert in beveiliging in Ede

De volledige beveiliging in Ede van uw bedrijfspand, laat u over aan de specialist van beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security. Wij maken gebruik van ons netwerk van meer dan 80 beveiligingsbedrijven door heel Nederland om u een complete beveiligingsoplossing te bieden. U bij ons beveiligingsbedrijf  te maken met één vast aanspreekpunt, één contract, één factuur en landelijke dekking voor onder andere camerabewaking, alarmopvolging, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging en meer. Plan een afspraak in om beveiliging in Ede te bespreken.

Uw beveiligingsintermediair in Ede

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Ede

Alarmsysteem monteren

Neem genoeg preventieve maatregelen voor de beveiliging van uw pand in Ede. Het beveiligingsbedrijf met installateurs uit ons netwerk werken alleen met de beste materialen. Gaat het alarm af, dan krijgt de alarmcentrale in de regio een melding, en wordt een specialist gestuurd voor alarmopvolging naar Ede.

Al uw beveiligingszaken in Ede door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Beveiligingsbedrijf voor bouw-, zorg- en kantoorbeveiliging

In het ruime netwerk van beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security zijn bedrijven aangesloten met vele specialisaties. Denk hierbij onder andere aan bedrijven die gespecialiseerd zijn in bouwbeveiliging of zorgbeveiliging. Maar ook op het gebied van kantoorbeveiliging is meer nodig dan alleen controlerondes en objectbeveiliging in Ede. Ons beveiligingsbedrijf zorgt altijd voor beveiliging die het best past binnen uw branche.

Mobiele surveillant in Ede aan de slag

Kies voor mobiele surveillance in Ede, en uw pand is gegarandeerd beter beveiligd. Een mobiele surveillant uit ons beveiligingsbedrijf netwerk gaat namelijk onder andere aan de slag met:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance Ede voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Ede? Neem contact op met CBO Security

Tijdelijke beveiliging zoals evenementenbeveiliging

In ons netwerk zijn, naast specialisten voor vaste contracten, ook beveiligingsbedrijven aangesloten die aan de slag gaan met tijdelijke beveiliging. U kunt dan onder andere denken aan evenementenbeveiliging. Zo zorgen we ervoor dat uw bezoekers en personeel veilig zijn. Neem contact op en bespreek de mogelijkheden voor tijdelijke beveiliging in Ede.

Kies voor beveiligingsbedrijf intermediair CBO Security

Wanneer u kiest voor de hulp van CBO Security, bespaart u flink wat tijd die u eigenlijk zou moeten besteden aan het vinden van een betrouwbaar lokaal beveiligingsbedrijf. Dat hebben wij al voor u gedaan, wat geleid heeft tot het netwerk van meer dan 80 beveiligingsbedrijven. Zo kunnen we een complete beveiligingsoplossing bieden. U kunt bij CBO Security onder andere rekenen op:

 • betrouwbare lokale partner in beveiliging in Ede
 • een vast aanspreekpunt van CBO Security
 • één overeenkomst en één vrijblijvende offerte voor alle services in beveiliging
 • 24/7 bereikbaarheid
 • landelijke dekking voor beveiliging, bijvoorbeeld wanneer u meerdere vestigingen in Nederland heeft

Camerabeveiliging monteren

Laat een vakkundige monteur camerabeveiliging monteren. Als u cameratoezicht heeft, staat de dader niet alleen op beeld. Maar camerabeveiliging werkt ook preventief, omdat inbrekers panden met een cameramast meestal overslaan.

Meer informatie over beveiliging in Ede

Maak direct een afspraak bij CBO Security, en laat de beveiliging in Ede over aan onze specialisten. Ook voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neemt u contact op. Dat doet u door het contactformulier in te vullen, te bellen naar 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. CBO Security helpt u graag verder met beveiliging in Ede.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.