Beveiliging Rotterdam

Specialistische beveiliging in Rotterdam

Wilt u een specialist in beveiliging in Rotterdam inschakelen? Neem dan contact op met CBO Security. Wij regelen al sinds 2012 de volledige beveiligingsoplossing voor organisaties door heel Nederland, ook in Rotterdam. Hiervoor gebruiken we ons netwerk van meer dan 80 organisaties gespecialiseerd in onder andere camerabewaking, objectbeveiliging, evenementenbeveiliging, alarmcentrales en meer. Welke soort beveiliging u in Rotterdam ook nodig heeft, CBO Security regelt het voor u.

Uw beveiligingsintermediair in Rotterdam

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Rotterdam

Alarmcentrale en alarmopvolging

Wanneer u uw pand in Rotterdam goed wilt beveiligen, begint u met een topkwaliteit alarmsysteem. In het netwerk van CBO Security zijn onder andere installateurs aangesloten die bij u in de regio een alarmsysteem installeren. Dit kan CBO Security dus ook voor u regelen. Ook kunnen wij u aansluiten bij een alarmcentrale, en regelen we de alarmopvolging in Rotterdam voor u.

Al uw beveiligingszaken in Rotterdam door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Bouw-, kantoor- en zorgbeveiliging

Wanneer u uw beveiliging in Rotterdam regelt met de hulp van CBO Security, kiest u voor een totaalpakket. Via ons kunt u namelijk de volledige beveiliging laten regelen, ongeacht de branche waarin u werkt. Denk bijvoorbeeld aan bouwbeveiliging, kantoorbeveiliging of zorgbeveiliging in Rotterdam. Met objectbeveiliging zorgen we ervoor dat de zakelijke inboedel beveiligd wordt, maar ook dat mensen niet zomaar bij (gevoelige) informatie en documenten kunnen.

Mobiele surveillance in Rotterdam

Mobiele surveillance kan voor u veel verschillende werkzaamheden omvatten. De werkzaamheden van een mobiele surveillant kunnen bijvoorbeeld bestaan uit:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • alarmopvolging
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap

mobiele surveillance Rotterdam voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Snel passende beveiliging nodig in Rotterdam? Neem contact op met CBO Security

Tijdelijke beveiliging en evenementenbeveiliging

Organiseert u een (kleinschalig) evenement, en bent u op zoek naar evenementenbeveiliging? CBO Security regelt betrouwbare tijdelijke beveiliging voor uw evenement in Rotterdam. U wilt toch zorgen voor een veilige omgeving voor uw bezoekers en personeel? Laat de evenementenbeveiliging daarom aan ons over.

Waarom u kiest voor CBO Security

CBO, Centraal Beveiligingsorgaan, is de intermediair die de volledige beveiliging van bedrijven in Rotterdam verzorgt. We bieden landelijke dekking, omdat we samenwerken met meer dan 80 onafhankelijke beveiligingsbedrijven gevestigd door heel Nederland. Ook wanneer u meerdere locaties heeft naast uw kantoor in Rotterdam, kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen dan de gehele beveiliging, en u profiteert van onder andere:

 • een betrouwbare partner voor beveiliging in Rotterdam
 • vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur voor een volledige beveiligingsoplossing
 • 24/7 bereikbaarheid
 • beveiliging door lokale bedrijven in Rotterdam, maar ook landelijke dekking op een of meerdere locaties in heel Nederland
 • passend beveiligingsadvies van een onafhankelijke intermediair

Camerabewaking in Rotterdam

Wilt u uw pand of bedrijfsterrein in Rotterdam beveiligen door middel van camerabewaking? Wij regelen het voor u. Onze partners leveren en installeren cameratoezicht van topkwaliteit. Door middel van camerabewaking kan een dader sneller gepakt worden, bijvoorbeeld in het geval van diefstal of vandalisme, maar het werkt ook preventief. Een dader zal namelijk veel minder snel zijn slag slaan wanneer hij een cameramast ziet staan op uw terrein.

Vrijblijvende offerte voor beveiliging in Rotterdam

Laat de beveiliging van uw bedrijf in Rotterdam over aan de specialisten van CBO Security. Neem contact met ons op voor meer informatie en natuurlijk een vrijblijvende offerte. Dat doet u direct via het contactformulier hier op de site, door te bellen naar 088-8833111 of door een mail te sturen naar info@cbosecurity.nl. CBO Security regelt uw volledige beveiliging in Rotterdam.