Beveiliging Nijmegen

Betrouwbare beveiliging in Nijmegen inhuren

Wanneer u op zoek bent naar een specialist voor betrouwbare beveiliging in Nijmegen, schakelt u de hulp in van CBO Security. Al sinds 2012 bieden we een volledige beveiligingsoplossing voor bedrijven door heel Nederland. Denk hierbij onder andere aan camerabewaking, objectbeveiliging, alarmcentrales, evenementenbeveiliging en nog veel meer. Bij CBO Security heeft u te maken met één aanspreekpunt, één informatiepunt en één vrijblijvende offerte. Neem voor beveiliging in Nijmegen direct contact met ons op.

Uw beveiligingsintermediair in Nijmegen

 • Onafhankelijke intermediair voor beveiliging
 • Lokale en betrouwbare beveiliging in uw regio
 • 1 vast aanspreekpunt
 • Werkzaam in heel Nederland
 • 24/7 bereikbaar

beveiliging regelen Nijmegen

Alarmcentrale inschakelen voor alarmopvolging

Geen enkel bedrijf kan zonder een goed alarmsysteem. Voor systemen van hoge kwaliteit, en een vakkundige installatie, kiest u voor de service van CBO Security. Wij regelen de installatie door een betrouwbare monteur, sluiten u aan bij een alarmcentrale en zorgen bovendien voor de alarmopvolging in Nijmegen.

Al uw beveiligingszaken in Nijmegen door één partij laten regelen?
Vertrouw op de expertise van CBO Security.

Kantoorbeveiliging, bouwbeveiliging of zorgbeveiliging

Beveiliging in Nijmegen wordt niet altijd op dezelfde manier geregeld. Bent u op zoek naar gespecialiseerde kantoorbeveiliging, zorgbeveiliging of bouwbeveiliging? Dat kan CBO Security voor u regelen. In ons netwerk zijn meer dan 80 beveiligingsbedrijven door heel Nederland aangesloten, wat betekent dat er altijd een partij bij u in Nijmegen in de regio is die aan de slag kan gaan met objectbeveiliging speciaal voor uw branche. Wij verzorgen deze complete beveiligingsoplossing.

Mobiele surveillant

Een mobiele surveillant gaat in Nijmegen aan de slag met een aantal werkzaamheden op het gebied van beveiliging. Zo valt onder mobiele surveillance onder andere:

 • preventieve controles
 • toegangscontrole
 • brandrondes
 • sleutelhouderschap
 • alarmopvolging

mobiele surveillance Nijmegen voor bouw, kantoor en zorgbeveiliging

Alarmopvolging

Bewaker bij hek met communicaiemiddel - CBO Security - Alarmopvolging

Mobiele surveillance

Bewaker op trap met walkie talkie - CBO Security - Mobiele surveillance

Objectbeveiliging

Bewaker Tile Afbeelding - walkie talkie - CBO Security - Objectbeveiliging toegangscontrole

Tijdelijke beveiliging

tijdelijke beveiliging

Bouwbeveiliging

overige beveiliging

Monitoren zes schermen - bewaker met communicatiemiddel - CBO Security - overige beveilidingsdiensten

Snel passende beveiliging nodig in Nijmegen? Neem contact op met CBO Security

Evenementenbeveiliging en andere tijdelijke beveiliging

Naast vaste beveiligingsoplossingen, biedt CBO Security ook mogelijkheden op het gebied van tijdelijke beveiliging. Organiseert u binnenkort bijvoorbeeld een evenement? Door middel van evenementenbeveiliging zorgen we voor een veilige omgeving voor uw bezoekers, maar ook voor uw personeel. Neem contact op, en we bespreken graag de mogelijkheden voor tijdelijke beveiliging met u.

Service van CBO Security

Het vinden van een betrouwbare partner in beveiliging in Nijmegen voor uw bedrijf, zou u flink wat tijd kunnen kosten. Met CBO Security heeft u in een keer een volledige beveiligingsoplossing. Wij hebben een netwerk van meer dan 80 betrouwbare, onafhankelijke beveiligingsbedrijven door heel Nederland. Zo ook in Nijmegen. Het betekent dat we ook landelijke dekking kunnen bieden wanneer u op meerdere locaties werkzaam bent. Kies voor CBO Security, en profiteer van onder andere:

 • betrouwbare beveiliging in Nijmegen
 • een vast aanspreekpunt bij CBO Security, één overeenkomst en één factuur voor een volledige beveiligingsoplossing
 • 24/7 bereikbaarheid
 • beveiliging door lokale bedrijven in Nijmegen, maar ook landelijke dekking voor een of meerdere locaties in heel Nederland
 • betrouwbaar advies over beveiliging van een onafhankelijke intermediair

Cameratoezicht in Nijmegen

Net als alarmsystemen wordt ook cameratoezicht vakkundig aangesloten door een van de installateurs in het netwerk. Camerabeveiliging is niet alleen bedoeld om ervoor te zorgen dat de daders van een eventuele inbraak op beeld staan. Het heeft namelijk ook een preventieve werking. Een pand met een cameramast wordt door inbrekers veel sneller overgeslagen.

Neem contact op voor beveiliging in Nijmegen

Schakel CBO Security in voor uw beveiliging in Nijmegen. Neem contact op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Vul hier op de site het contactformulier in. U kunt ons ook telefonisch bereiken via 088-8833111 of stuur een mail naar info@cbosecurity.nl. CBO Security regelt voor uw bedrijf de beveiliging in Nijmegen.

  Heeft u vragen over onze dienstverlening?

  Geef ons uw naam en telefoonnummer door en wij bellen u terug.